February 16th, 2006, 14:58 | #106 |
مدیر سابق تالار عمومی فارکس و سیگنالها
|
0
يه SnapShot از فوروم قبلي و مقايسه اش با فوروم فعلي. فکر مي کنم از قبلي همه راضي بودن که اعتراضي هم نبود، درسته؟ |
February 16th, 2006, 15:28 | #107 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2004
تشکر از ايشان: 623 بار در 183 پست
|
0
من همیشه پز می دادم که هشتمین عضو سایت هستم و قدیمی ترین عضو (بجز مدیریت سایت) که هنوز فعال است! |
February 16th, 2006, 15:59 | #108 | |
Banned
|
0
نقل قول:
|
|
February 16th, 2006, 16:18 | #109 |
مدیر سابق سیستمها و روشهای معامله
|
0
یه چیز جالب...اگه 4-5 صفحه اخیر این تاپیک رو مثل من پشت هم بخونید...اونقد همه گفتن آقا رضا میشه این کارو بکنی...آقا رضا میشه اون کارو بکنی...آقا رضا اون کوچیکه...آقا رضا این سیاه ...اون سفیده... فکر کنم همینطور پیش بریم...تو صفحه پنجاه ام این تاپیک ...بگیم....آقا رضا...میشه یکی رو ور داری بیاری برامون بندری برقصه؟ گذشته از شوخی...دو تا چیز میخواستم بگم... اولی اینکه کاش مثل فروم قبلی تعداد اسمایلی هایی که میتونستیم در هر پست بزاریم زیاد بود ...چون اینجا بیشتر از 5 تا که میزاری توی یه پست...ایراد میگیره (همون errorrمنظورمه ) و دومی اینکه...روز اول میگفتم کاش همون فروم قبلی رو داشتیم.ولی حالا به آقا رضا میگم احسنت..انتخابت واقعا بجا بود...دارم با این فروم حال میکنم جدا...خیلی راحت تر شده و واقعا امکانانتش بهتره...خسته نباشید.. ghazmar عزیز گفته بودن این مشکل کوت کردن تو ستینگ هست...من ندیدم..میشه بگید کجاست؟...مرسی.. |
February 16th, 2006, 16:39 | #110 |
Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 12 بار در 8 پست
|
0
1-اگرچه ممکن است از لحاظ عددی سایز فونت با فروم قبلی یکسان باشد اما از لحاظ دیداری کمی کوچکتر شده است بنابر این خواهش میکنم حداقل برای چشمهای امثال ما هم که شده کمی سایز آن بزرکتر شود.به هر حال تو میکروسکوپ که نمیخواهیم که نگاه کنیم! 2-رنگ زمینه همچنان که پیش از این نیز گفته شده بود میتواند یک در میان سفید باشد 3-همچنان به یک رنگ گرم و تر جیحا قرمز برای تنوع بخشیدن به گرافیک سایت احساس میشود. 4-اگر امکان دسترسی به رنگ آبی فیروزه ای یا همان turquoise blue وجود دارد بهتر است که قسمت هایی که در حال حاضر آبی پر رنگ دارند مثل بالای عنوان ها و ... به آن آبی تغییر داده شوند تا از رنگهای زنده تر استفاده شود زیرا رنگ آبی فعلی جزئ رنگهای مرده محسوب میشود 5-در حال حاضر عموما سایت حالت دو بعدی دارد اگر امکان اضافه کردن حالت های سه بعدی در جاهایی مثل سر تیتر ها وجود دارد از این امکان استفاده شود . و دیگر اینکه اگر من را بگذارید تا یک سال دیگر هم اصلاحیه میگذارم ! |
February 16th, 2006, 16:52 | #111 |
کاربر فعال سیستمها و روشهای معامله
|
0
دوستان تو رو خدا اگر ميخواهيد اصلاحيه هم بديد با آي دي خودتون بديد ... تو اين دو سه روزه اينقدر آي دي جديد ديدم كه ديگه داره سرم گيج ميره ؟؟!!! آخه دوستاني كه شماره پست هاشون 1 و 2 هستش مگه فروم قبلي رو ديده بودن كه دارن پشت سر هم پيشنهاد ميدن ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! به اينجاي قضيه فكر نكرده بوديد ... عيب نداره ... نديده ميگيريم واقعا اين رنگ ها و اندازه هايي كه پيشنهاد داديد رو يه لحظه توي ذهنتون تصور كنيد به خدا سايت خيلي عاليه .... خيلي هم رنگ هاش خوبه .... خيلي هم اندازه فونتش عاليه ... تو اينترنت بهترين فونت فارسي Tahoma هستش . كه روي سيستم همه بصورت پيش فرض وجود داره ... بسيار خوانا هم هست ... در ضمن اگر اندازه اش هم بزرگتر بشه خيلي بي ريخت ميشه ... من يه پيشنهاد ميكنم ... از آقايوني كه اندازه فونت رو درست نميبينن خواهش ميكنم مثل من كه درست نميديدم و اينديپندنت عزيز بهم پيشنهاد داد كه هويج بخورم و من هم خوردم و مشكلم حل شد .... خب شما هم هويج بخوريد ... به خدا شوخي بود الان صد نفر ميان .... اصلا ولش كنيد حرفم و پس گرفتم ...
February 16th, 2006, 19:05 | #112 |
Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 12 بار در 8 پست
|
0
علیجان اگر منظورتان من هستم که واقعیت اینه که من همون قهوه ایی هستم .ولی چون در فارسی نویسی در این سایت جدید دچار مشکل میشدم مجبور شدم که اسم انگلیسی معادل را انتخاب کنم.این مشکل با فارسی تنها در این سایت نیست بلکه تقریبا در تمام سایت های دیگه هم وجود داره .یعنی یا از یوزر نیم ایراد میگیره یا از پسورد. بنابراین راحت تر بودم که کلا انگلیسی رو انتخاب کنم. اما راجع به ریز بودن نوشته ها تقریبا میشه گفت که قطعی هست که نوشته ها ریز هستند. طبیعی است که نمیتوانیم دائما رزولوشن مانیتور را کم یا زیاد کنیم.این رزولوشن معمولا برای بهتر دیدن در یکی از بالاترین سطوح قرار میگیره تا از بهترین کیفیت استفاده کنیم. به هر حال حالا که جا جای پیشنهاد هست وبالا بردن کیفیت سایت از لحاظ بصری. نوشته های قبلی خودم را تکرار میکنم. |
February 16th, 2006, 19:19 | #113 |
مدیر سابق تحلیل فاندامنتال
|
0
February 16th, 2006, 19:30 | #114 |
Senior Member
|
0
شما اول باید سیستم تایپ پیشرفته رو انتخاب کنید بعد خودت می تونی ببینی |
February 16th, 2006, 19:32 | #115 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
|
|
February 16th, 2006, 19:33 | #116 | |
مدیر سابق تحلیل فاندامنتال
|
0
نقل قول:
این تایپ پیشرفته را کجا باید انتخاب کرد؟
February 16th, 2006, 21:13 | #117 |
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
تاريخ عضويت: Jan 2006
تشکر از ايشان: 11,240 بار در 3,503 پست
|
0
از اینکه ما قوم بنی اسراییلی را تحمل می کنی ممنونیم !!!!!! دوستان خودمونیم خداوکیلی هر کی جای این اقا رضا بود عطاشوبه لقاش می سپرد ومی رفت .!!! آخرین ويرايش توسط Shakhes در February 16th, 2006 و ساعت 21:18 |
February 16th, 2006, 21:18 | #118 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
|
February 16th, 2006, 21:27 | #119 | |
مدیر سابق تالار عمومی فارکس و سیگنالها
|
0
نقل قول:
ولي من اصلا نمي دونم امکانات براي تغيير اندازه و اينا توي اين فوروم چه جورياس. مخلصم! |
|
February 16th, 2006, 21:28 | #120 | |
کاربر فعال سیستمها و روشهای معامله
|
0
نقل قول:
منم مثل آقا ياسر ...
Bookmarks |
برچسبها |
فروم, تبديل, سيستم |
|
|