September 2nd, 2010, 13:36 | #106 |
Senior Member
|
0
من رو این ارز یعنی دلار فرانک بای داشتم بنا به دلایلی که اونموقع بای بود و بعد سل تایید شد دقیقا موقع خبر بود اینتر من قطع شد خدا رو شاهد میگیرم هر وقت کانکت میشدم میدیدم این ارز ریزش کرده منم فقط سل میکردم چند تا رو بستم دو تا واسه هج موند حالا اینکه مسنجر باز نمیشه یا جیمیل یاهو بالا نمیاد بماند میدونید این قطع شدنها چقدر رو روان تاثیر میذاره اونم موقع خبر یه دفعه سرور متا قطع میشه یه دفعه اینتر نت قطع میشه وقتی هم که اینتر نت کانکت میشه چارتو میبین انگار باهاش غریبه هستی نمیدونم والا به کی بگم چجوری بگم خوبه مسولین تمام جوانبو در نظر بگیرن یاد اون عکسی افتادم که مدیر تویوتا خم شده بود و از مردم عذر خواهی کرد بابت قصور تو کار کارمنداش حالا ما نمیخوایم خم شن اما.......... ویرایش من کاری به مسائل سیاسی ندارم اینکه به خاطر مناسبتها یا روزای خاصی مجبورن به خاطر مسائل امنیتی فکرایی بکنن باید اینطور باشه و فکر کنم همه جا این مسائل رو در نظر میگیرن حالا هر جایی با شرایط خودش من منظورم روزای عادی هست و روزهایی غیر از مناسبتها آخرین ويرايش توسط m.rezaee در September 2nd, 2010 و ساعت 13:43 |
3 تشکر کننده از m.rezaee: |
September 2nd, 2010, 13:45 | #107 |
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
تشکر از ايشان: 30,640 بار در 4,644 پست
|
1
نقل قول:
به دلیل رسیدن به سال روز قدس این مشکلات تا 48 ساعت آینده به چشم خواهند خورد . شما هم نخواهید مجبورتان میکنند که بخواهید
September 2nd, 2010, 13:48 | #108 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
تاریخ رو ببینید این مسئله ربطی به الان نداره من صحبتم سر شرایط کلی هست احتمالا شما تهرانید وخوشششششششششششش به حالتون هم ارزانتر پرداخت میکنید هم سرعت بیشتره هم قطعی ندارید واز حال ما شهرستانیها خبر ندارین بله این چند روز این مشکلات بیشتر میشه |
|
3 تشکر کننده از m.rezaee: |
September 2nd, 2010, 14:09 | #109 | |
مدیر سابق تالار سیستمها و روشهای معامله
تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: در آغوش خدا
تشکر از ايشان: 30,640 بار در 4,644 پست
|
0
نقل قول:
ارادت
September 2nd, 2010, 14:18 | #110 |
Senior Member
|
0
|
2 تشکر کننده از m.rezaee: |
September 2nd, 2010, 14:29 | #111 | |
Senior Member
|
-1
نقل قول:
احتمالا شما تهران رو با لس آنجلس اشتباه گرفتي دوست عزيز توي شهر بي در و پيكر تهران هم دقيقا"همين مشكلات هست. وقتي براي يكماه اينترنت بايد مبلغ 19900 تومن پرداخت كنيم فكر نميكنم ارزونتر از شهرستانها باشه ! هست ؟
September 2nd, 2010, 14:45 | #112 |
Member
تاريخ عضويت: Feb 2010
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 105 بار در 41 پست
|
0
فكر مي كنم كه قطعي هاي اينترنتي اين دفعه با دفعات قبل خيلي تفاوت داره در دوره هاي قبلي مخابرات تعداد زيادي از سايتها رو قيلتر مي كرد و يا با كاهش سرعت اينترنتي امكان خيلي از كارها را از كاربارن خودش مي گرفت اما در سري جديد در خيلي از ISP ها نه تنها سرعت را كاهش نداده بلكه انگار يك كمي هم كيفيت سرعت بهتر شده (البته در بعضي از ISP ها) در عوض با مهارت كامل اقدام به محدوديت پورتهاي اينترنتي كرده و از اين طريق تونسته حجم خيلي زيادي از كانالهاي ارتباطي را بدون اينكه دسترسي هاي اصلي رو ببنده كنترل كنه |
2 تشکر کننده از bermoda: |
September 2nd, 2010, 14:48 | #113 |
Member
تاريخ عضويت: May 2008
تشکر از ايشان: 33 بار در 19 پست
|
0
باز هم.....آره؟... |
2 تشکر کننده از gfxtree: |
September 2nd, 2010, 14:53 | #114 |
Senior Member
|
|
4 تشکر کننده از kingnothing: |
September 2nd, 2010, 14:57 | #115 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
راجع به مبلغ باید دید حجم و سرعت چقدره من چند بار که اینتر نتم قطع شده از چند نفر که تهران هستن پرسیدم گفتن تو اون لحظه واسه ماقطعی نداشته وزمانهای دیگه رو سوال کردم گفتن تو اون زمان همچی مشکلی نداشتن این بماند که به خاطر مسائل فنی مخابرات هست و مرکزهای مربوطه پس میشه نتیجه گرفت شهر به اصطلاح شما بی در وپیکر کمی بهتر از شهرستانهاست راجع به قیمت هم خدمت شما بگم که بعضی جاها خیلی بیشتر میدن نه ازین مبلغی که شما گفتین این مبلغی که شما گفیتین برای یکماه فکر کنم کمی نا متعارف باشه البته فکر میکنم جدیدا دارن قیمتها رو یکسان میکنن |
|
2 تشکر کننده از m.rezaee: |
September 2nd, 2010, 15:02 | #116 |
Member
|
1
بهترین راه اینه که 48 ساعت ترید نکنید حداقل ، البته خب واسه بعضی ها که اگه یه روز ترید نکنن همه جای بدنشون درد میگیره یکم سخته :دی اما خب ایران آزادترین کشور دنیا هست و این رو همه ی ما میدونیم/.
September 2nd, 2010, 16:03 | #117 |
Member
تاريخ عضويت: Jan 2010
محل سكونت: تو زندانی به نام تن
تشکر از ايشان: 118 بار در 41 پست
|
3
من چی کار دارم که کی کجا داره چی کار میکنه معاملات ما نه تظاهرات میفهمن و نه دعوای قدرت از صبح دارم تلاش میکنم از یه حسابم به یه حساب دیگه که در حال کال شدنه انتقالی بزنم آخرش حساب کال شد و انتقالی انجام نشد من فقط میخوام اینو بدونم ما که داریم تو این مملکت زندگی میکنیم آدم نیستیم؟ حقوق شهروندی نداریم؟ عزت انسانی نداریم؟ چرا هیچ کس به ما احترام نمیذاره؟ من که تو بازی این آدما هیچ کارم چرا باید تاوان بازیاشونو بپردازم متاسفم برای تمام اون چیزی که دارم به ناحق و به زور میپردازم
September 2nd, 2010, 16:23 | #118 |
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
|
13
10 هفت تیر
September 2nd, 2010, 17:21 | #119 |
Senior Member
|
9
September 2nd, 2010, 19:25 | #120 |
Senior Member
|