May 18th, 2009, 13:57 | #1231 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
در ضمن ما رفته بودیم اما نرفته هر چه از دهان مبارک بعضی اعضای فرهیخته در می آمد در غیاب ما نثار شد.این هم از قدرت عمل هست که وقتی می روی پشت سرت ابراز وجود می کنند. به اون دوستتون هم سلام بنده را برسانید و بگویید وکیل خوبی پیدا نکرده . هر جا توهینی بوده در مقابلش هم توهینی از بنده دیدید مطمئن باشید بنده مانند شما به نیابت از کسان دیگری به کسان دیگر از روی دلسوزی توهین نمی کنم. حاالا که تشریف آورده ایم دوست داریم رونق بخشی تالارها را با وجود شما و دوستانتان ببینیم .این شما و این هم سرمایه .بفرمایید لطفا .ما هم هستییییم و برایتان کف می زنیم.
May 18th, 2009, 14:17 | #1232 | |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
|
0
قابل توجه جناب united و دوستان دیگر: این پست را حدود 10 ماه قبل درج کردم. خواندن آن خالی از فایده نیست: نقل قول:
|
|
8 تشکر کننده از Reza: |
May 18th, 2009, 14:22 | #1233 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: لب دریای کبود
تشکر از ايشان: 655 بار در 227 پست
|
0
نقل قول:
می پذیرم با تعریف جدیدی از سیاست می پذیرم با ایده های نو می پذیرم بدون توقیف شدن
May 18th, 2009, 14:24 | #1234 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
تقریبا همه ی بچه ها هم موافق نظر سنجی بودند که تاپیک ها حذف شود یا نه پس چه شد که یک دفعه آنجا در اختیار اقلیت ها درامد؟ این سیستم بگذاریم حالا ببینیم چه میشود بعد اگر چیزی شد می گوییم ببینید اعضا که چه کردید ،جواب نمی دهد آقا رضا.
May 18th, 2009, 14:26 | #1235 |
مدیر سایت
|
|
May 18th, 2009, 14:29 | #1236 | |
مدیر سایت
|
0
نقل قول:
|
|
2 تشکر کننده از Reza: |
May 18th, 2009, 14:33 | #1237 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
حال هر گروهی به هر دلیلی که از یک مکانی خارج می شود چنانچه بخواهد همچنان فعالیت هایی داشته باشد کلنی دیگر در جای دیگری به وجود می آورد که این بحث کاملا توجیح رفتارشناسی دارد. این واکنش ها در هر دو طرف باید بیشتر از توجیه احساسی توجیه عقلایی داشته باشد.ایا دارد؟در هر دو طرف؟
May 18th, 2009, 14:55 | #1238 |
Senior Member
|
0
May 18th, 2009, 15:07 | #1239 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
راستی آقا رضا پیغام خصوصی بنده رو جواب ندادید اون سوال جدی بود .
در کوران زمستان دریافتم که در من، تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد. آخرین ويرايش توسط blue_dream_1983 در May 18th, 2009 و ساعت 15:31 |
|
تشکر کننده از blue_dream_1983: |
May 18th, 2009, 16:10 | #1240 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
پيشنهاد ميكنم باكس مربوط به "آخرین عناوین تالارهای غیرتخصصی" از صفحه اول سايت سرمايه حذف بشه. پيشنهاد ميكنم تاپيك انتقادات و پيشنهادات در محلي قرار بگيره كه براي كاربران ميهمان قابل مشاهده نباشه. وقت بخير |
5 تشکر کننده از Hamed2420: |
May 18th, 2009, 16:18 | #1241 |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
0
پيشنهاد بعدي بنده اين هست كه علامات اعتبار از زير آيدي كاربران حذف بشه تا خدايي ناكرده اين اشكال كاذب باعث سوء تفاهم براي افراد نشه و مثلاً بنده اي كه در تالار موضوع آزاد اعتبار گرفته ام، حرفم براي ديگر كاربران حجت نباشه |
May 18th, 2009, 16:18 | #1242 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 1,194 بار در 295 پست
|
منطق دیکتاتوری!
0
بقول یکی از دوستان در چند پست قبلی، یادمان نمی رود زمانی که دوستان آقا رضا مدیریت سرمایه می کردند و ... چطور دهان کسانی رو که پولشان به فنا رفته بود بستید و قفل کردید و ... یادمان نمی رود چه کسانی رفتند ، و چه کسانی باعث رفتنشان شدند . آقا وحید ، در تاپیک تازه قفل شده اخبار سیاسی فرموده بودید که بهتر است به جای بحث سیاسی ، از ویلیامز و گن حرف بزنیم ، متاسفانه دیکتاتوری به آنها هم رحم نکرد ! وقتی که دیکتاتوری است هر چیزی سیاسی است ، یا هر حذفی منطقی ! نظر شخصی من این است که شما از سر دلسوزی مسئولیتی گرفته اید و کاری را که مدیریت صلاح می داند می کنید ولی معرفت و اخلاقتان اجازه نمی دهد در این برهه پشت رضا خان را خالی کنید . من شما را در کنار مدیر قیلی قرار نمی دهم چون صدایی که امروز بلند شده است حاصل کارهایی است که خیلی از قبل از مدیریت شما بوده و امیدوارم در خلوت خود بیشتر در مورد تصمیمی که گرفته اید فکر کنید . حداقلش اینست که شما پارتی بازی نکرده اید تا حالا ، مجدانه منطق و قوانین دیکته شده را اجرا کرده اید . راستی آلبرتینی کی بود ؟ هر کی بود و هر اخلاقی داشت ، فکر می کنم وزنه ای بود علمی ، مدت زمان عضویت اش در سایت از مدت زمانی که خیلی هامون اسم فارکس رو شنیده بودند بیشتر بود ، و آلبرتینی هم رفت ! چه ساده ! جواب پیغامهای خصوصی من رو نداد ، حتی می دونم نخوندتشون ، ولی می فهمم چرا و ناراحت نمی شم چون خودمم همین کار رو با دوستام کردم وقتی بوی الرحمانم رو استشمام کردم . آلبرتینی رو می گم چون مخالف سر سخت خودم بود و هفت تیر کشی های ما سر قضیه بازار تصادفی رو همه می دونند وگرنه خیلی های دیگر نیستند . و امروز مثل دیروز ، کسانی رو می بینم که داعیه مخالفت با دیکتاتورها رو دارند ولی خودشون دیکتاتورند . خیلی وقته جناب امیر بابک ، که از روی کراوات کسی حمل بر آزاد اندیشی اش نمی کنم و ریش کسی را سمبل ارتجاعی بودنش نمی دانم . فرموده بودید که هر کس نمی خواهد، نرم افزار سایت قیمتش فلان است و ... ، خوش آمدی محترمانه با معنی همان هرررررررری خودمان مرحمت نمودید . بنده با پیشنهاد شما موافقم ، یک کپی از بانک اطلاعاتی سایت مرحمت بفرمایید ، تاپیک ها و پست های امثال آلبرتینی فقط در آن باشد کفایت می کند ما هم تا این حد که شما فکر می کنید خوار و ذلیل نیستیم که بمانیم و اگر انتقادی بوده از سر دلسوزی بوده، اینجا هم اهل قلمانی مالباخته و فراری داریم ، هم کسانی که موضوعات عمومی را بگردانند . هنوز جواهرات زیادی حضور دارند که جعبه رنگ و رو رفته سرمایه ، به واسطه حضور آنها هر روز باز و بسته می شود . شما زحمات ما را برگردانید با کمال میل رفع زحمت می کنیم در غیر اینصورت سعی کنید از این به بعد برای دیکتاتوری منطق نتراشید ، هنوز یادمان نرفته که در دهه 60 چند هزار نفر را با منطق اینکه الان در جنگیم و هر کس نقدی دارد در کنار دشمن است گردن زدید ! البته کسانی که این کارها را کردند کراوات نداشتند و مثل شما خوش تیپ نبودند ولی خیلی منطق داشتند مثل شما. در پایان : رضا خان به جای ارایه منطقی که امثال من نمی فهمند ، یا اسباب رفع زحمت را برای میهمانان مزاحمتان فراهم سازید یا قوانین سایت را جهت قفل شدن و حذف و ویرایش مکتوب بفرمایید ، چون این قصه نه با این منطق ها پایان می پذیرد و نه با قفل کردن و ادامه راه گذشته . یا کورسویی از امید بر افروزید ، یا بر دهان ما به جای تاپیک ها قفل بزنید ، فقط خواهشا منطق را بهانه هر چیزی نکنید که گذشته از یادمان نمی رود و زخم رفتن دوستانمان هنوز تازه است . راستی شما که اینقدر اهل منطق هستید ، چرا پست آلبرتینی بعد از اینکه دلیل اش را هم به شما گفت برنگشت ؟
May 18th, 2009, 16:23 | #1243 |
Senior Member
|
0
چون الان تايپيكهايي از اون تالار كه زياد پست ميخورد بسته شده مي تونيد اونا رو هم به ليست پخش زنده اضافه كنيد تا مرتب نخواييم دكمه ي ارسالهاي جديد رو بزنيم راستي اين تايپيكهايي كه مربوط به اخبار و .. بود تا هميشه بسته ميمونه يا موقتيه ؟ |
2 تشکر کننده از shahramfx: |
May 18th, 2009, 16:26 | #1244 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
تمام اعتبارهای من تقدیم به سایت .همین جا بخشیدمش. آقا شهرام هم بنده رو از روی اعتبارم نمی شناسند مطمئن باشید. آخرین اعتبارم مربوط به تاسف امیر بابک خان هست اینم تقدیم به اییشون.
در کوران زمستان دریافتم که در من، تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد. آخرین ويرايش توسط blue_dream_1983 در May 18th, 2009 و ساعت 16:36 |
|
May 18th, 2009, 16:48 | #1245 |
Senior Member
|
0
پیشنهاد, انتقاد |
|
|