January 19th, 2008, 03:03 | #1291 |
Senior Member
|
0
میخواستم بدونم از دوستان کسی مودم زیر رو داره یا اطلاعاتی در موردش داره ؟ USRobotics® ADSL2+ Ethernet/USB Router USR819112 لطفا معایب و مزایای اون رو اگر میدونید بگید یا اگر مودم دیگه ای پیشنهاد میکنید با توضیحات معرفی کنید متشکرم
January 19th, 2008, 12:45 | #1292 |
Senior Member
|
0
بهترین آنتی ویروس برای ویستا کدومه؟ اگه نسخه کامل و قابل آپدیت دارید ممنون میشم آپ کنید.
January 20th, 2008, 14:10 | #1293 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
به نظر من کاسپرسکی بهترین آنتی ویروسیه سیستم رو کند نمیکنه قابل آپدیت هم هست نمایندگی رسمی تو ایران داره (شرکت آواژنگ) متاسفانه بنده نسخه جدیدش رو ندارم و اونی که دارم کلیدش بلک لیست شده (باید دنبال کلید جدید باشم) http://www.kasperskylabs.ir/fa/index.asp
January 21st, 2008, 09:21 | #1294 |
Senior Member
|
0
حقیقتاً من خیلی سریع نیاز دارم بدونم چه جوری می شه یه فایل Word رو تبدیل به PDF کرد، من توی کارم به مشکل برخوردم و نیاز دارم که خیلی سریع این کار رو انجام بدم. با تشکر فراوان
January 21st, 2008, 09:27 | #1295 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2006
تشکر از ايشان: 7,836 بار در 1,727 پست
|
0
نقل قول:
https://www.pdfonline.com/convert_pdf.asp
2 تشکر کننده از yusefamini: |
January 21st, 2008, 12:09 | #1296 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 2,878 بار در 1,194 پست
|
0
الان اینجا یوسف خان یدونه آنلانشو معرفی کرده بود چند دقیقه قبل ... اومدم ببینم چیه ،الان دیگه نیست ! کسی نمیدونه کجا رفت اون پست !؟ ممنون چیپال
January 21st, 2008, 13:07 | #1297 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
http://www.4shared.com/file/35438956...ified=f1f5d0af بر روی فایل ورد کلیک راست کنید گزینه send to win pdf را انتخاب نمایید.
“Just A Little Faith” آخرین ويرايش توسط WISHMASTER در January 21st, 2008 و ساعت 13:37 |
|
تشکر کننده از WISHMASTER: |
January 21st, 2008, 17:24 | #1298 | |
Member
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ايشان: 495 بار در 117 پست
|
0
نقل قول:
چيپال جان سلام : اون پست هنوز جائي نرفته، ولي احتمالا قراره بياد اينجا، البته اگه تيمسار صلاح بدونن. خدمت شما : http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...postcount=3381 پ.ن: انصافا جناب اميني سريع ترين راه رو نشون كردند
تمام شأن و عظمت انسان در فکر است - پاسكال آخرین ويرايش توسط Leprechaun در January 21st, 2008 و ساعت 17:29 دليل: ترفيع درجه حامد خان |
|
تشکر کننده از Leprechaun: |
January 21st, 2008, 18:17 | #1299 | |
مدیر سابق تالار "موضوعات عمومی" و "تالار اعضاء"
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: تهرانپارس
تشکر از ايشان: 7,866 بار در 2,029 پست
|
آف تاپیک!
0
نقل قول:
فکر کنم این دومین بار باشه که شما پست هارو گم میکنید که البته کم لطفی دوستان در مورد انتخاب تاپیک ها باعث این مشکل میشه. ولی قربان فکر کنم شما هم سنتون داره میره بالا ها البته بنده هم با 15 سال سن کم حواس شدم، کلاً این بازار هوش و حواس واسه آدم نمیگذاره |
|
3 تشکر کننده از Hamed2420: |
January 23rd, 2008, 00:45 | #1300 |
Senior Member
|
0
راستش یک نرم افزار از نت دانلئ کردم که به علت حجم زیاد بصورت چند فایل و تکه تکه آپلود شده بود حالا مه می خوام از حالت زیپ درش یارم این کارو یا نصف ادامه میده اما در نصفش ارور میده و مینویشه wrong pass بنظر شما چی کار کنم اگه مشکل از پسورد هست چزا نصفه کار یادش میاد که پسورد اشتباهه؟؟؟ منتظر یاری سبزتان هستم
January 23rd, 2008, 11:40 | #1301 |
Member
|
0
اگر خلاف قوانین سایت است نام نرم افزار را پیام خصوصی دهید ،تا شاید بتوانم کمک کنم.
January 23rd, 2008, 12:18 | #1302 |
Senior Member
|
0
January 23rd, 2008, 12:25 | #1303 |
Senior Member
|
0
January 23rd, 2008, 12:54 | #1304 |
Senior Member
|
0
بهترین و مطمئن ترین گزینه ESET Smart Security 3 Business Edition . برخی از قابلیت های کلیدی این نرم افزار : - دارای firewall و antispam جامع و کامل. - بهتر شدن محیط گرافیکی نرم افزار. - دارای 2 حالت عملیاتی مختلف برای کاربران معمولی و پیشرفته. - بهبود و خودکارسازی عملیات پاک کردن. - آپدیت های همیشگی. - تنظیمات export / import ESET Smart Security بر پایه 3 رکن ساخته شده است : - ESET NOD32 Antivirus + Antispyware : این قسمت در حقیقت نسخه بهینه سازی شده محبوب ترین نرم افزار ESET یعنی NOD32 Antivirus v2.7 می باشد. این بهینه سازی باعث ایجاد تغییرات زیر شده است : - افزایش سرعت جستجو، پاک کردن انواع آلودگی ها. هم اکنون آنتی ویروس این بخش به طور هوشمندانه ای و بدون نیاز به عکس العمل کاربران انواع آلودگی ها را تشخیص داده و آنها را از بین می برد. - قابلیت Scan کردن کامپیوتر در background و اشغال کردن درصد کمتری از منابع سیستمی برای پایین نیامدن کارایی سیستم در هنگام کار کردن با آن. - قابلیت جستجوی فایل های Archive شده. - بهینه سازی قسمت آپدیت . کمتر شدن حجم آپدیت ها نسبت به نسخه 2.7 . - محافظت از ایمیل ها برای کاربران Outlook Express . ESET Personal Firewall : دارای فایروالی قدرتمند که تمامی ترافیک های رد و بدل شده بین کامپیوتر محافظت شده و دیگر کامپیوتر ها را در یک شبکه محلی زیر نظر می گیرد . برخی از کارایی های این فایروال : - مرور همیشگی برنامه هایی که از پروتکل های HTTP و POP3 استفاده می کنند (این پروتکل ها برای وبگردی ، گرفتن و فرستادن ایمیل مورد استفاده قرار می گیرند) برای آلودگی ها. - جلوگیری از حملات در شبکه های سطح پایین که امنیت کمتری دارند. - ف$ی$ل$ت$ر$ی$ن$گ کردن اطلاعات ورودی و خروجی بر اساس قوانینی که کاربر وضع می کند. - زیر نظر گرفتن همیشگی تغییرات صورت گرفته در فایل های اجرایی. - ESET Anti Spam : این قسمت برای جلوگیری از رسیدن ایمیل های ناخوسته کاربرد دارد قابلیت های این قسمت عبارتند از : - پشتیبانی از فرمت RCF ایمیل ها. - قابلیت ایجاد Blacklist و Whitelist . - قابلیت کنترل چندین پیام به صورت همزمان. - یکپارچگی کامل با نرم افزار Microsoft Outlook . نمیدونم گذاشتن لینک فایلهایی که پسورد داره مجازه یا نه . لینک را با پیام خصوصی فرستادم.
|
تشکر کننده از ghafari3: |
January 23rd, 2008, 15:53 | #1305 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 2,134 بار در 596 پست
|
0
نقل قول:
در ضمن من کاسپرسکی رو دارم اما نمیدونم چرا تا وسطاش میره ولی یه دفعه قاط میزنه میاد بیرون اگه میتونید چکش کنید بگید من کجا باید بذارمش تا شاید به درد شما هم بخوره لطفا کمک کنید به این بینوای بی انتی ویروس
برچسبها |
کامپیوتر،اینترنت |
|
|