May 19th, 2009, 12:01 | #1336 |
مسئول سابق تالار عمومی و تالار اعضاء
|
0
اشاره اش به مهدی ماست بند از بازار سرچمبک بود که دسته راه می انداخت، تظاهرات جور می کرد، روزنامه ای را وامی داشت که فحش های چاله میدانی بنویسد و زدوخوردی راه می انداخت و خلاصه کاری را كه جماعت فرنگی مآب قهوه خور آیبتا از عهده اش برنمی آمدند به فوت و فن مهدی ماست بند سرچمبک راه می افتاد. در این مواقع سید ضیا آدم می فرستاد دنبال آقا مهدی ماست بند. اين هم پست بعدي جناب مالباخته! باز هم تشخيص سياسي بودنش با عموم يا مدير سايت البته اين يك نوشته بي خطر است اما چون قرار شد بكل سياست نباشد....... موفق باشيد
May 19th, 2009, 12:09 | #1337 | |||
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 2,237 بار در 506 پست
|
0
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
در ضمن دوستان دیگر هم سوالاتی داشتند که جواب داده نشده
مراقب باش قدرت اندیشیدن را از تو نگیرند. آخرین ويرايش توسط united در May 19th, 2009 و ساعت 12:19 |
|||
2 تشکر کننده از united: |
May 19th, 2009, 12:26 | #1338 |
Senior Member
|
0
جناب رضا مدیر سایت: اگر تالارها را به دو دسته تخصصی و عمومی تقسیم کنیم همانطور که قبلا هم ذکر کردم اگر به اینصورت پیش برود بزودی شاهد قدرت گرفتن بیش از حد تالار موضوعات عمومی نسبت به موضوعات تخصصی خواهیم بود و جالب اینجاست که در همان موضوعات عمومی نیز تاپیکهای نامربوط به مسائل علمی بیشتر از تاپیکهای علمی و مفید است و این یعنی اینکه سایت تخصصی سرمایه به سمت و سوی انحرافی در حال گرایش است.... برای حل این مشکل حذف تاپیکهای غیر تخصصی غیر علمی چاره کار است شما اگر هزارتا قانون هم وضع کنید بازهم به هزار دلیل موجه و غیر موجه زیر پا گذارده خواهد شد و اگر صد تا مدیر هم تعیین کنید جز اینکه به این عزیزان توهین خواهد شد نتیجه ایی در بر ندارد... کسی که 10 قانون را میداند و زیر پا میگذارد اگر 10 هزار قانون هم وضع کنید بازهم زیر پا خواهد گذاشت... کش دادن بیش از حد این قضیه از دو حالت خارج نیست یا تمام دوستان در این سایت از هم دلخور میشوند و این دلخوری را هم به ذهن سپرده و در جاهی دیگر نیز نسبت به هم جبهه میگیرند... یا اینکه تا سرمایه سرمایه است این بحث و جدلها خواهد بود و کم کم ابزار تمسخر دیگر سایتها خواهد شد .... به جرات میتوانم بگویم هیچ نتیجه ایی از این جدلها عاید کسی نمیشود و در نهایت شما به هیچ تصمیم مناسبی نخواهید رسید پس بهتر آنکه تصمیم قاطعی بگیرید.... در ضمن جناب لست نایت هر چیزی یک حدی دارد شما علی را با شمر یکی میدانید ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما خدا را با شیطان یکی میدانید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسفا که هر کسی برای به کرسی نشاندن حرفش در این وضعیت شیطان را هم تقدیس میکند وا اسفا.... میتوانید به انجمن شیطان پرستان رجوع کنید آنجا اطلاعات مناسبی برای شما وجود دارد.....
May 19th, 2009, 12:28 | #1339 | |
|
0
نقل قول:
ضمن اينكه بنده هم كار و زندگي دارم پاسخ شما رو هم چندين بار در همون تاپيك سياسي دادم ديشب هم همينجا جواب شما را دادم اگر دقت كنيد اما شما باز هم داريد مكرر ميپرسيد جواب جديدي ندارم با توجه به اينكه بحث سياسي به كل ممنوع شد بحث راجع به منبع بيهوده است (با اين حال از نظر مديران سايت با توجه به مسئوليت مدني ايشان اين قانون است.سايتهاي معتبر شامل http://forum.sarmaye.com/showpost.ph...76&postcount=2 ميباشد ) و باز هم بنده در جريان كارهاي اقا حامد نبوده ام خودشون بيان توضيح بدن زمان ايشون سختگيري كلي كمتر بود الان 2 ماه ميشه كه سخت گيريها خيلي بيشتر شده ضمن اينكه شما با اين كه بارها از قرار دادن متن از سايتهاي في لتر شده و لينك اونها منع شديد باز هم ادامه ميداديد . با اين كه ميدونستيد پاك خواهد شد بيش از 90% پستهاي شما لينك به في لتر داشت(و از يك سايت بسيار خطر ناك بود قبلا مفصل راجه به اين مقررات توضيح دادم و خود شما هم كامل در جريان بوديد و گفتيد دارم از شيوه ترساندن استفاده ميكنم در صورتي كه قانون واضح است بارها هم در همان تاپيك پاسخ شما را دادم پس لطفا ديگر با تكرار مكررات وقت خود و بنده و ديگران را نگيريد موفق باشيد
هرگز با آنچه نمی دانید مخالفت نکنید، زیرا بیشتر دانش در چیزهایی است که شما نمی دانید.امام علی(ع) آخرین ويرايش توسط وحید در May 19th, 2009 و ساعت 12:31 |
|
تشکر کننده از وحید: |
May 19th, 2009, 12:28 | #1340 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
فکر نکنم این کارها مشکلو حل کنه ما باید قبول کنیم که اینجا یک اجتماع کوچیکه که همه روزانه چندین ساعت اینجا نظرات همدیدگرو میخونن و با هم ارتباط دارن خیلیها دوست دارن بدونن فلان دوستشون که برای مثال هر روز اینجا تحلیل میزاره چه جور عقاید مذهبی داره یا برای مثال در انتخابات که برای کشورشون و حتی سایت و فارکس خیلی مهمه به کدام جناح تمایل داره به همین دلیل اگر ما همه تاپیکهای اخبار و مذهبی رو هم حذف کنیم در بلند مدت به طور ناخواسته ابن بحثها به تاپیکهای عکس و... کشیده میشه و حتی اگر اونها رو هم حذف کنیم این نظرات و بحثها به تاپیکهای تخصصی کشیده میشه به نظر من این موارد اجتناب ناپذیره
مراقب باش قدرت اندیشیدن را از تو نگیرند. آخرین ويرايش توسط united در May 19th, 2009 و ساعت 12:35 |
|
May 19th, 2009, 13:07 | #1341 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
تنها در باره اینکه گفتید 90 درصد از پستهای من لینکهای خطر ناک به سایتهای فیل.تر شده داشت باید بگم فقط خدا میتونه بین ما قضاوت کنه و الان اینجا نمیشه چیزی رو ثابت کرد
May 19th, 2009, 13:25 | #1342 |
Member
تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تبریز
تشکر از ايشان: 237 بار در 103 پست
|
0
نقل قول:
|
2 تشکر کننده از erfan_ke: |
May 19th, 2009, 13:36 | #1343 | |
|
0
نقل قول:
براي اون نرم افزار تعدادي خاص از كلماتي خاص تعريف نشده؟ پر بيننده تريت سايت تخصصي ايران را كه در مورد موضوعي جديد و از ديد عده اي مشكوك هم هست تنها با يك نرم افزار كنترل خواهد شد؟ شما غير مستقيم تمام اون حرفهاي حامد رو در همين متنتون تاييد كرديد و براش يك توجيه سياسي و توصيه به قانون شكني اوردين اين حرف شما شامل ماده 7 بند پ و ث قانون فعاليتهاي اينترنتي ميباشد با ادامه ندادن بحث موافقم موفق باشيد
May 19th, 2009, 13:47 | #1344 |
Senior Member
|
0
May 19th, 2009, 13:52 | #1345 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 1,817 بار در 524 پست
|
0
تا هر کسی هر کاری که دلش خواست بر خلاف قوانین انجام دهد و سایت فی ل تر شود.(خدای نکرده) دوستان مواضعشون را مشخص کنند:از قوانین نارا حتند یا از مدیر یا از وحید یا از دولت یا از خدا یا ......
May 19th, 2009, 13:55 | #1346 |
Senior Member
|
0
May 19th, 2009, 14:02 | #1347 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
ولی متاسفانه شما فقط گفتید من در اون موقع نبودم و از فعالیتهای جناب حامد مطلع نیستم حالا یه سوال دیگه هم مطرح میشه شما که سابقه فعالیتتون در سایت کمتر از یک سال هست اصلا صلاحیت مدیر شدن این بخش مهم رو دارید؟
May 19th, 2009, 14:06 | #1348 |
Senior Member
|
0
May 19th, 2009, 14:10 | #1349 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 1,817 بار در 524 پست
|
0
واقعا که دلیلی منطقی تر از تاریخ عضویت پیدا نمیکنید؟نه؟
May 19th, 2009, 14:20 | #1350 |
Senior Member
|
0
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|