May 21st, 2009, 18:19 | #1441 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
من هم با این نظر موافق هستم .تنها اضافه کردن موارد جزیی در مورد انتخاب اعضا هست که ان شاءالله سر فرصت توضیح می دهم. جناب حصارکی امروز درجات سرههنگیم رو جا گذاشتم و آمدم.کاملا دموکراتیک .
May 21st, 2009, 18:21 | #1442 |
Senior Member
|
0
سلام اميد جان شما هم لطفا در تيم شركت كنيد، فكر نمي كنم يك مرور مجدد جمعي بر قوانين ضرري داشته باشد، شما هم در حوزه روانشناسي مطمئنا حرف هاي خوبي براي گفتن داريد موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 18:27 | #1443 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
جناب سرهنگ درود شما هم انتقاد هاي تند و تيزي رو مي تونيد مطرح كنيد كه گاهي اوقات مثل تيغ جراحي منجر به معجزه ميشه، فقط به اين آقا وحيد ما اينقدر زود كارت پايان خدمت نديد، حيفه ها موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 18:29 | #1444 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: لب دریای کبود
تشکر از ايشان: 655 بار در 227 پست
|
0
May 21st, 2009, 18:32 | #1445 |
Senior Member
|
0
http://forum.sarmaye.com/showthread....306#post318306
May 21st, 2009, 18:39 | #1446 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
به نظر من این حق اعضا هست که در تعیین و یا ماندگاری مسئولشون بتوانند شریک باشند.سرمایه از تک تک ما شکل گرفته و فکر می کنم در آن سهیم هستیم.
May 21st, 2009, 18:50 | #1447 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
که ما نیازمند تدوین این مورد هستیم خیلی احتیاج نیست وارد حریم قانون شویم
خاکستری از تو بر جای ماند ای آتش بی نوا....... آخرین ويرايش توسط farari در May 21st, 2009 و ساعت 18:53 |
|
2 تشکر کننده از farari: |
May 21st, 2009, 18:53 | #1448 |
Senior Member
|
0
به عنوان یک عضو ساده میخواستم چند نکته بگم: 1 - دموکراسی در همه جا و برای همه درست عمل نمیکنه 2- انگلستان اصلا چیزی به نام قانون اساسی نداره و وضعیتش هم معلومه 3- اضافه کردن قانون و تغییر ماده و تبصره مشگل رو حل نمیکنه فقط ابهامات رو اضافه میکنه و مسیر های تفسیر رو بیشتر میکنه 4- ساده کردن موضوع هست که میتونه مشگل رو حل کنه که به نظرم مدیر سایت این کار و کرده 5- این جا یک محیط مجازی برای آموزش و یاد گیری و به اشتراک گذاشتن تجربیات در مورد فارکس هست فقط همین 6- این سایت نتیجه سرمایه گذاری مدیر سایت هست ، اگر سهوا یا عمدا مطالب هر کدام از ما باعث بسته شدن سایت بشه آیا میتوانیم پاسخگوی خسارت آن باشیم؟ گیرم که باشیم آیا قانونگذار اصلا سراغ شما میاد؟ یا مدیر مسئول سایت؟ گیرم اون رو هم جواب دادین؟ جواب اون دوستی که تو یک شهر دور افتاده با استفاده از مطالب سایت آموزش میبینه رو هم میدین؟ 6- این همه جا و امکان تو اینترنت هست برای تقریبا هر فعالیتی ، بهتر نیست فضا ها رو با هم قاطی نکنیم |
3 تشکر کننده از mehrdad1919: |
May 21st, 2009, 18:55 | #1449 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
بنده هم يك راي بيشتر ندارم، شما هم به عنوان مخالف بريد در تاپيك البرزخان و ايراد خودتون رو به قانون و نحوه اجرا ثبت كنيد تا در نهايت جمع تصميم گيري كنه موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 18:59 | #1450 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
امان امان از این سخنان. قرار شد به جای موضع گیری انحلال کمی منطقی صحبت نماییم و در مورد راهکارها و پیش زمینه ها اظهار نظر نماییم نه اینکه در اواخر بحث بیاییم و حکم به انحلال دهیم.دوست عزیز ما از آنجا گذشته ایم .لطفا مطالب چندین صفحه قبل را بخوانید .ببینید ما در کجای کاریم؟ که خدا را صد شکر ............
May 21st, 2009, 19:02 | #1451 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
جناب حصارکی روی چه حسابی بحث به آنجا کشانده شد؟الان که داریم به اتفاق نظر می رسیم؟در اواخر کاریم دیگر. همینجا با اجازه شما ادامه می دهیم البته اگر موافقید.
May 21st, 2009, 19:08 | #1452 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
هنوز تيم تدوين قانون تشكيل نشده، اتفاقا در اوايل كار هستيم، انتخاب مجريان و ناظران در فازهاي بعدي مي باشد در حال حاضر راي گيري در چه زمينه اي بايد صورت بگيرد ؟ موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 19:08 | #1453 |
Senior Member
|
0
May 21st, 2009, 19:12 | #1454 | ||
Senior Member
|
0
نقل قول:
نقل قول:
قرار شد البزرخان يك تاپيك ايجاد كنند و نظرات مخالف رو اونجا جمع آوري كنند تا تيم تدوين قوانين با مشكلات كاربران در مورد قوانين جاري و نحوه اجرا بيشتر آشنا بشن و راحت تر تصميم گيري كنند موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 19:12 | #1455 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
جناب حصارکی من به همراه دوستان معترض عنوان نمودیم قانون را کاملا پذیرفته ایم و اگر قرار است چیزی تدوین شود بحث مدیر تالار است و نحوه هیات نظارت نه خود قانون.حالا آن تاپیک چه نکته ای داشت بنده عاجزم از پاسخ دادن!
Bookmarks |
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|