May 21st, 2009, 19:14 | #1456 |
Senior Member
|
0
دکمه تشکر رو بردارید و به جاش دو تا دکمه امتیاز مثبت و امتیاز منفی بذارید کارکرد دکمه مثبت همین باشه که الان هست. فعلا کاربران فقط ببینن که این پست به این تعداد منفی گرفته. بعدا هم میشه یک حد نصاب برای منفی ها گذاشت و پستی که منفی بیشتری گرفته رو اتوماتیک حذف کرد |
May 21st, 2009, 19:18 | #1457 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
جناب فراري من هم دارم كم كم گيج ميشم هنوز قانوني تصويب نشده كه از ديد كل اعضا تائيد يا رد بشه، همه صحبت هاي اين مدت هم راجع با فاز اول يعني قانونگذاري هست عجله شما براي راي گيري در مورد مجريان قانوني كه هنوز تائيد نشده رو درك نمي كنم موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 19:22 | #1458 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: لب دریای کبود
تشکر از ايشان: 655 بار در 227 پست
|
0
نقل قول:
May 21st, 2009, 19:22 | #1459 |
Senior Member
|
0
May 21st, 2009, 19:28 | #1460 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
جناب کوروش و یونایتد و جناب امید و مالباخته و جناب عرفان و خانم بلو که تقریبا همه هم ایده هستیم با ذکر جزییات اگر شما هم قبول دارید در ابتدا این خواسته ما باشد از جناب رضا.
خاکستری از تو بر جای ماند ای آتش بی نوا....... آخرین ويرايش توسط farari در May 21st, 2009 و ساعت 19:32 |
|
تشکر کننده از farari: |
May 21st, 2009, 19:31 | #1461 | ||
Senior Member
|
0
نقل قول:
نقل قول:
تا اونجا كه من اطلاع دارم آقا رضا به فرايند دموكراتيك تدوين قانون، انتخاب مجريان و ناظريان نظر مثبت نشون دادن الان هم داريم فرايند اول رو تجربه مي كنيم و بعد به فرايند هاي بعدي هم مي رسيم شما مي گيد همين قانون ها باشه و تدوين مجدد نشه، دوستاني كه مايل به تدوين مجدد هستند چي ؟ از كجا بدونيم كدوم دسته در اكثريت قرار دارند ؟ حالا اگه يه بازنگري صورت بگيره و قانون مطابق با نظر كاربران و مصالح سايت تدوين بشه ايرادي داره ؟ اگر شما منتظر فرايند دوم يعني انتخاب مجريان هستيد پس يكم ديگه دندون روي جيگر بگذاريد تا فرايند اول خاتمه پيدا كنه موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 19:40 | #1462 |
Senior Member
|
0
این صحبت شما متین است که میفرمایید مشخص نیست که آیا اکثریت اعضاء خواستار تغییر قوانین هستند یا حفظ قوانین موجود.راه حل این کار نیز این است که در گام اول یک نظرسنجی از اعضای سایت صورت بگیرد تا اگر مشخص شد که مشکلی با قوانین موجود نیست (که به گمانم اینگونه باشد) بتوانیم به گام دوم، یعنی نحوه اجرای آن بپردازیم. ولی اگر اکثریت با قانون فعلی مشکل داشتند و در صدد تغییر قوانین بودند آنموقع میتوانیم به فکر تشکیل تیم تغییر قانون باشیم.در غیر اینصورت این کار بیمورد خواهد بود. با سپاس از شما آخرین ويرايش توسط Kourosh007 در May 21st, 2009 و ساعت 19:46 |
3 تشکر کننده از Kourosh007: |
May 21st, 2009, 19:43 | #1463 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
اما اگه خودتان مي خواهيد قوانين را اصلاح کنيد به اسم ما تمام نشود.
May 21st, 2009, 19:47 | #1464 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
سلام كوروش عزيز بنده حرفي ندارم، من هم مطيع اكثريت هستم، ولي الان تاپيك مربوطه زده شده و بعضي از دوستان اعلام آمادگي كردند، حالا كه داره مقدماتش جور ميشه بهتر نيست صبر كنيم تا نتيجه اين فرايند معلوم بشه، هر چي باشه به عنوان يك تجربه مي تونه براي سايت مفيد باشه در هر حال همونطور كه گفتم بنده هم يك راي دارم، دراين مورد ديگه بايد خود آقا رضا نظر نهايي رو بدن موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 19:50 | #1465 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
جناب سرهنگ اينجا كه قرار نيست ياركشي كنيم دعوا كنيم كه بحث سردسته و اينا مطرح باشه بنده هم فقط و فقط يك راي و يك نظر دارم، تصميم گيري هم با من نيست و خدايي نكرده قصد ندارم با سوء استفاده از اسم دموكراسي نظر خودم يا يك گروه خاص رو تحميل كنم موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 19:52 | #1466 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
یک مقدار زود تصمیم گیری شد برای تاپیک.
May 21st, 2009, 19:52 | #1467 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
خوب آقا رضا همانطور که جناب حصارکی هم فرمودند نظر نهایی را بدید که آیا با نظر ما موافقید که راجع به آن نظرسنجی و بحث شود یا همچنان در پی فرایند قانون گذاری هستید که بنده معذورم چون از همان بدو کودکی به قانون التزام داده ام گرچه........
May 21st, 2009, 19:54 | #1468 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
در کوران زمستان دریافتم که در من، تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد. آخرین ويرايش توسط blue_dream_1983 در May 21st, 2009 و ساعت 20:02 |
|
تشکر کننده از blue_dream_1983: |
May 21st, 2009, 20:00 | #1469 |
Senior Member
|
0
آقا رضا لطفا به همون تاپيكي كه ايجاد كرديد يك نظرسنجي با گزينه هاي زير اضافه كنيد تا دوباره كاري نشه : 1- موافق تدوين و بازنگري مجدد قوانين سايت هستم. 2- مخالف تدوين و بازنگري مجدد قوانين سايت هستم. تا اگر موافقين بيشتر شدند تيم از همون دوستاني كه اعلام آمادگي كردند شروع به كار كنه موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 20:05 | #1470 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
تا نظر دوستان چه باشد . آقا رضا اگر سکوت شما نشان موافقت است با تعویض مدیر و انتخاب هیات ناظره که چه بهتر و چه استقبالی شیرین تر از این..............
Bookmarks |
برچسبها |
پیشنهاد, انتقاد |
|
|