May 21st, 2009, 20:08 | #1471 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: لب دریای کبود
تشکر از ايشان: 655 بار در 227 پست
|
0
نقل قول:
نه اینکار را نکنید جناب حصارکی انگار آقا رضا موافق ما هستند.پیرو مطلب بالا
May 21st, 2009, 20:11 | #1472 | |
Senior Member
|
0
فکر میکنم دو تا مساله رو از هم جدا کنیم بهتر باشه.شاید اضافه کردن چند بند به قوانین کلی سایت مانند همان قوانین خوبی که شما پیشنهاد کردید مانند عدم توهین به شخصی به دلیل پست کم و غیره بسیار هم خوب است ولی بهتر است این دو مقوله رو با هم قاطی نکنیم.چون بحث دوستان بحث قوانین تالارهای غیرتخصصی است.در این مورد راستش بنده نیز با این دو جمله جناب mehrdad1919 موافقم . نقل قول:
بنده فکر میکنم مقداری از این اختلاف نظر بچه ها با شما ناشی از این باشه که شاید شما از ابتدا در جریان ریشه بوجود اومدن این مشکلات و نارضایتیها نبودید.مشکل فقط با نحوه اجرای قانون بود نه خود قانون.یادم نمیاد که از ابتدای این جریانات حتی یک نفر به خود قانون اعتراضی داشته باشه.برای حل کردن این مشکل هم به نظر بنده بهترین راه همون انتخاب تیمی منتخب از طریق دموکراسی از بین داوطلبینه.راهکارها رو با دلایل خودم نیز به آقا رضا عرض کردم ولی باز همانطوری که فرمودید تصمیم نهایی با ایشان است. با سپاس |
|
5 تشکر کننده از Kourosh007: |
May 21st, 2009, 20:17 | #1473 |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: پشت دریاها
تشکر از ايشان: 862 بار در 335 پست
|
0
May 21st, 2009, 20:17 | #1474 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
May 21st, 2009, 20:36 | #1475 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
جناب فراري مگه قراره از عروس خانوم بعله بگيريم كه مي گيد سكوت كردند يعني موافقند شايد الان توي سايت تشريف ندارند، قرار شد نظر جمع رو بدونيم ديگه، آقا رضا هم خودشون يه راي دارند ولي با حيطه اختيارات بيشتر هنوز يك روز از ايجاد اون تاپيك نگذشته پس بهتره صبر كنيم تا نتيجه معلوم بشه موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 20:36 | #1476 |
Senior Member
|
0
که همه ز لطف اوست.......
May 21st, 2009, 20:38 | #1477 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
سلام دوست عزيز پس لطف بفرمائيد اين فرايند رو از ديدگاه خودتون تعريف كنيد موفق باشيد يا علي
May 21st, 2009, 20:39 | #1478 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
جناب حصارکی این چه حرفیه ما هیچ وقت چنین جسارتی نمی نماییم بل سکوت ایشان را بسان سکوت یک سردار که به نظر سربازانش بها می دهد نگاه میکنیم. اینست راز محبوبیت جناب رضا..........
May 21st, 2009, 21:03 | #1479 |
Senior Member
|
0
لطفا همکنون یاری کنید
May 21st, 2009, 21:18 | #1480 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: پشت دریاها
تشکر از ايشان: 862 بار در 335 پست
|
0
نقل قول:
May 21st, 2009, 21:22 | #1481 |
Senior Member
|
0
May 21st, 2009, 22:56 | #1482 |
Senior Member
|
0
دوستان یک مقدار دارید احساساتی و بدون منطق با مسائل برخورد می کنید. من احساس می کنم که گروه معترضین ظاهراً درخواست خاصی ندارند و فقط قضیه رو شلوغ کردید دوستان. اگر اعتراض شما به وحیدخان بوده که واقعاً باید من رو ببخشید، ایشون براساس قانون عمل کرده و شاید یک یا دو مورد نظرات شخصی که داشته هم اعمال کرده ولی در کل فقط فقط قانون اعمال شده (اگر کسی غیر از این رو می گه پستی که زده رو دوباره همینجا بزنه تا باهم بررسیش کنیم یا پیغام خصوصی بده یا حداقل موضوعش رو بگه). متاسفانه ما در مملکتی زندگی می کنیم که شرایط زندگی سخته ، قانون های ظالمانه و سختی داریم که در خیلی موارد ما رو ناراحت می کنه، درسته عادلانه نیست ولی خوب چیکار می شه کرد؟ آقا رضا یا آقا وحید این وسط چیکار هستند؟ شما اگر به قانون مملکت و نظام اعتراض دارید، من به شما قول می دم که اینجا هیچ کس نمی تونه این قوانین رو عوض کنه، قوانین همون بود که هست، (حتی اگر آقا رضا هم بگه که می تونید قانون رو عوض کنید اینکار شدنی نیست). دوستان من از شما یک انتظار دیگه ای داشتم، یعنی واقعاً اعتراض شما فقط اینه که چرا این پستهای خلاف قانون نظام مقدس جمهوری اسلامی زدید پاک شده؟ آقا رضا من خواهش می کنم حالا که هیچ کس اعتراض جدیدی نداره، همون رویه سابق رو پیش بگیرید و بی خودی هم اینقدر این بحث رو که باعث کدورت بین اعضاء شده کش ندید. من هم از همه واقعاً عذر می خوام که چنین بحثی رو راه انداختم، مثل اینکه فقط من اینجا مشکل اساسی دارم که اونم از دفعه دیگه توی پیغام خصوصی عنوان می کنم.
May 21st, 2009, 23:18 | #1483 | ||||
Senior Member
|
0
پستهای پشت هم دوستان رو که طی همین چند ساعت اخیر با هم زده شده ببینید!!: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوستان عزیز من...شما دنبال چی هستید؟؟ چرا تو چند روز اخیر باید اینقدر جو سایت خراب بشه؟؟ من تو چند روز اخیر هیچ شرکتی تو این بحث نداشتم ولی الان ممنون میشم اگه یکی توضیح بده که پس این همه جاروجنجال و متشنج شدن سایت سر چی بوده؟
May 21st, 2009, 23:25 | #1484 | |
مدیر تالار نرم افزارهای معامله و تحلیل بازار و تالارهای زیرمجموعه
|
0
نقل قول:
خدا خیرت بده حمید جان که زدی تو خال. خداوکیلی خودشون هم نمی دونند چی می خواهند! آقا رضا یکی از همین دوستان رو مدیر تالار کنید، همه چی ختم به خیر میشه. |
|
4 تشکر کننده از AmirBabak: |
May 21st, 2009, 23:29 | #1485 |
Senior Member
|
0
1-قوانین سایت که بر اساس قوانین وب جمهوری اسلامی ایران می باشد و در رابطه با آنها پیاده می شود را کاملا قبول داریم 2- هر پستی که مخالف قوانین باشد قابل حذف شدن است 3-بدلیل اینکه تمام معترضین پررنگ شدن قوانین را برابر با استفاده ابزاری از قانون می دانند مخالف تدوین قانون جدید هستند 4-مدیر تالار عمومی توسط اعضا انتخاب گردد 5-هیات نظارتی نیز جهت زیر نظر گرفتن مدیر تالار و بررسی شکواییه ها انتخاب گردد 6-مدیر تالار استقلال خود را از مدیر سایت حفظ نماید 7-مدیر سایت(جناب رضا) حق پاک کردن پست های خلاف قانون را داشته باشند اما با آی دی خود 8-هیات نظارت توان پرسش از مدیریت را برای حذف پست داشته باشد 9-چنانچه پستی را رییس تالار یا مدیر سایت حذف نمود هیات نظارت با اکثریت آرا توان برگرداندان پست محذوف را داشته باشد 10-هر شخصی تعداد پستهای غیرمجازش بیشتر از ده عدد گردید بار اول بن و دفعات دیگر آیدی خود را از دست خواهد داد این خمیر مایه اولیه می باشد که چون جناب رضا موافق باشند قابل بحث است و تا حدودی قابل تغییر اما اساس کار که حفظ استقلال مدیر تالار و استقلال هیات نظارت می باشد حفظ گردد.نه نیازی به دعوت از متخصصان فن است نه نیازی به بحث های آنچنانی. گزینه هایی مانند حذف پست توسط جناب رضانگرانی ایشان را نیز در صورت بی توجهی مدیر از بین خواهد برد اما اعضا می توانند پیگیر دلایل حذف باشند که اگر حق با مدیریت باشد اعضا نیز خواهد پذیرفت. پس علاوه بر اینکه شما جایگاه تان را حفظ می نمایید دموکراسی نیز در سلامت و بدون نگرانی از توقیف شدن سایت به راه خود ادامه خواهد داد و این چیزی نیست جز خواسته شما. "آموزش دانش ترید در محیطی خرسند و محترمانه با قانونی دو جانبه"
پیشنهاد, انتقاد |
|
|