December 3rd, 2004, 18:06 | #1 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Dec 2004
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
|
0
براي اولين سرمايه گذاري در بورس آيابايد مستقيما به تالار بورس اوراق بهادار تهران مراجعه كنيم؟ لطفا آدرس تالار بورس را هم بنويسيد متشكرم |
June 6th, 2007, 00:31 | #2 |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2007
تشکر از ايشان: 11 بار در 10 پست
|
0
آخ گفتي درد دلم رو تازه كردي من دارم تحقيق مي كنم كه بورس كارش چه جوريه انشالله سر فرصت يك pdf تميز درست مي كنم از سير تا پياز بورس رو توش مي نويسم فقط بايد اعضاي فروم بايد كمك كنن با تشكر باي |
June 6th, 2007, 00:42 | #3 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
می گما سینا جون زیاد هم بفهمی نفهمی عجله نداره سعی کن سر فرصت کارشو را بندازی (شوخی بود ) راستی به سرمایه خوش اومدی |
|
June 6th, 2007, 10:36 | #4 |
Member
|
0
ممنون بابت شوخي شما من 10 تا فروم عضو هستم و تو بيشترون فعالم ولي هر وقت بحث بورس و اينا پيش اومد ديدم كسي اطلاعات نداره خودمم همين طور گفتم بيام اين فروم ببينم چي مي شه حالا اول كار اطلاعات خوبي تو فروم بود ولي هر چي درخواست دادم كسي جواب نداد شما اولين نفري هستيد كه پاسخ داديد به هر حال من مي خوام اول به طور كلي در مورد بورس و چگونگي خريد و فروش سهام و كلا مراحل اينا به طور كلي از مراحلش بفهمم بعد از ترفندها و اصول بقيه سردر بيارم ولي مي بينم كه كسي چيزي به طور كامل ارائه نداده حالا اگر شما مي تونيد هم تو اين تاپيك و هم تو تاپيك هاي ديگه كه پست دادم جواب بديد ممنون مي شم با تشكر باي |
June 6th, 2007, 12:27 | #5 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: تهران - كرج - مهرشهر
تشکر از ايشان: 1,387 بار در 769 پست
|
0
نقل قول:
حالا كه بورس ايران را خيلي ها بي خيالش شدن شما ميخواين اطلاعات كسب كنيد؟ الان ايجا بيشتر صحبت از فاركس است... در اين رابطه ميتوانيد سري به تاپيك هاي آموزشي و همچنين بخش مقالات بزنيد... |
|
تشکر کننده از ario: |
June 6th, 2007, 12:51 | #6 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
شما امدی تو یک سایت فارکسی راجع به بورس سوال میکنی دنبال جوابم میگردی کلی فروم بورسی هست به اونا سر بزن مثل تالار بورس و تالاربزرگ بورس و ایران هیر و .... ضمناً شما اول تکلیفت رو با خودت معلوم کن می خواهی فاندامنتال کار کنی یا تکنیکال؟ همینطوری بیای به قول آریو یک خط بنویسی که کسی نمیتونه کمکی بکنه ارادتمندیم
June 6th, 2007, 15:12 | #8 |
Member
|
0
تكنيكال چيه؟؟ فاركس چيه؟؟ چرا بورس رو ول كردن؟؟؟(نكنه از اين نكته هايي هست كه مي گن نبايد به صحبت سهامدارها گوش بدم چون مي خواهين سرم رو گول بمالين؟؟؟(شوخي)) مي شه راهنمايي كنيد با تشكر باي |
تشکر کننده از pol: |
June 6th, 2007, 15:18 | #9 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
|
0
نقل قول:
چند سال پیش اینجا فروم بورس ایران بود در اصل کم کم بچه های بورسی یا رفتن از بورس یا همشون به فارکس رو آوردن .والان به ندرت در تالار بورس اینجا کسی پست میزنه .برای همین جواب ها کم است. فارکس هم همون بازار ارز است بچه های اینجا همه به صورت آنلاین و توسط کارگزارهای خارجی ارز معامله می کنن اگر هم نشنیده بگیری بهتره چون تمام پولتون 3 سوته بر باد میره .
June 6th, 2007, 15:53 | #10 |
Member
|
0
منم تعجب كردم آخه من شنيده بودم اينجا فروم بورس هست من براي اينكه فاركس كار كنم بايد اول بورس رو بلد باشم بعد برم رو كار اون يا نه؟؟؟ شما بگيد چه جوري مي شد كد بورسي گرفت؟؟؟چقدر هزينه ش مي شه؟؟؟ چه جوري مي شه با كارگزاري مفيد به صورت اينترنتي خريد و فروش كنم؟؟؟ و چه سهامي رو در چه موقعي بخرم؟؟؟ من بقيه ش رو راه مي افتم هر چي مي خوام تاپيك بزنم با تشكر باي |
تشکر کننده از pol: |
June 6th, 2007, 17:28 | #11 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
نه اصلا نیازی به اینکه اول بورس کار کنی و یعد بیای تو فارکس نیست ولی خیلی چیزایی که باید تو بورس یاد بگیری اینجا هم بدردت می خورده از جمله روشهای تکنیکال و... برای گرفتن کد بورس باید به کارگزاری های بورس شهر خودتون مراجعه کنید که اونا براتون می گیرند هزینه ای هم قبلا که نداشت الان رو نمی دونم در مورد اطلاعات بورس سهام هم بهتر فرومهایی که مخصوص بورس هست رو مطالعه کنی تا زودتر به جواب برسی چون اینجا همون طور که دوستان گفتند مخصوص فارکسه موفق باشی |
|
تشکر کننده از oomiidd: |
June 6th, 2007, 18:11 | #12 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2006
تشکر از ايشان: 1,105 بار در 358 پست
|
0
نحوه قیمت گذاری سهام تالیف وگرداوری : غلامحسین دوانی انتشارات نخستین
June 6th, 2007, 21:14 | #13 |
Member
|
0
ممنون از لطف همتون مي شه در مورد فاركس هم بگين كه به طور كلي كارش چيه و چه كاري صورت مي گيره؟؟؟مثلا بورس سهام مي خري و مي فروشي و سرمايه گذاري مي كني حالا اين فاركس كارش چه جوريه و چه كار مي كنه؟؟؟ با تشكر باي |
June 6th, 2007, 22:04 | #14 |
مدیر ارشد
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 12,833 بار در 2,939 پست
|
|
تشکر کننده از Mohsen: |
June 6th, 2007, 23:02 | #15 |
Member
|
0
من كه سر در نياوردم نمي خوام ياد بگيرم فقط بگيد كه چه كاري توش صورت مي گيره؟؟؟ با تشكر باي |
Bookmarks |
برچسبها |
سوال |
|
|