January 2nd, 2014, 19:40 | #1 |
Senior Member
|
نظر دوستان راجع به راه اندازی دوباره انجمن
5
تازگیا خیلی پیش میاد که دوستان عزیز از بچه ها قدیم این سایت رو جاهای دیگه(بعضا حضوری) باهاشون آشنا میشم و واقعا لذت میبرم خودم هم چند وقتی ( حدود 4-5 ماه ) میشه که توی بورس ایران شروع به فعالیت کردم. میخواستم از همه دوستانی که هنوز به اینجا سر میزنن یه خواهش دوستانه داشته باشم. اونم چیزی نیست جز اینکه دوباره این ساین وزین و پربار رو سرپا کنیم، واقعا سایت عالی هست و حیفشه اینجوری خاک بخوره، هممون خاطرات خوبی رو از این انجمن داریم، به هم کمک کنیم، هر چند بورس ایران خیلی از جذابیت های فارکس رو نداره، اما ساز و کار جفتشون بازار سرمایه است و میشه از علم فارکسی خودمون خیلی راحت اینجا هم استفاده کرد و به هم کمک کنیم و این دفعه به جای کال مارجین ها و قرمز شدن صفحه متاتریدر هیستوری پر از رنگ سبز و لمس ها قشنگ حد سود رو شاهد باشیم. اگر کسی مایل به همکاری هست خواهشا همین لحظه که داره این مطلب رو میخونه نظرش رو بیان کنه. آقا رضا شما هم بعنوان ادمین اگه مخالف این حرکت از سمت بنده هستید لطفا این مطلب رو پاک کنید و به من هم با ایمیل خبر بدید، تنها دلیلم برای اینکار دینی بود که توی عمر فعالیتم توی بازار سرمایه نسبت به این انجمن و اعضاش روی دوشم حس میکردم. |
21 تشکر کننده از aminnobakht: |
January 2nd, 2014, 20:19 | #2 |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2006
تشکر از ايشان: 118 بار در 43 پست
|
0
من همیشه هستم با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز تو بورس هم کم و بیش فعال هستم کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم |
4 تشکر کننده از mehdi20: |
January 3rd, 2014, 04:21 | #3 | |
Senior Member
|
-7
نقل قول:
این دینتون رو من متوجه نشدم دقیقا چه جور دینی هست ؟ اگه میخواین دینتون رو به من هم ادا کنید شماره حسابم رو براتون ایمیل میکنم . با تشکر فراوان
January 4th, 2014, 15:02 | #4 |
Senior Member
|
2
نه بابا دین علمی!! خیلیامون چیزای جدید یاد گرفتیم، اونا رو به هم یاد بدیم! |
4 تشکر کننده از aminnobakht: |
January 6th, 2014, 14:30 | #5 |
Senior Member
|
3
بهتره که همون درش گل گرفته بشه تا بیشتر از این با روان و جان و مال یه عده جوون که از سر ناچاری و بیکاری به هر دری میزنن تا یه جوری آینده شون رو بسازن بازی نشه !
January 8th, 2014, 06:59 | #6 | |
Senior Member
|
-2
نقل قول:
نه اتفاقا جدی گفتم ، شما مگه نمیخوای دینت رو ادا کنی؟ خوب این چه دینی هست دقیقا؟ شما هم قراره بیای یه سیستم جدید ارایه بدی که این یکی دیگه حتما سود ده هست؟ یا منتظر یه خدای ف ا ر ک س ی ن که بیاد و این سیستم نیست در جهان رو بهتون ارایه بده؟ دنبال چی هستین واقعا؟ چرا اینقدر علاقه مندید که خودتون و دیگران رو از چاله به چاه بیاندازید؟ این حاشیه سازی که شما و دوستان محترم فقط مثل طوطی تکرارش میکنین ،از نظر من یعنی حرف حق، البته خوب از نظر دوستانی هم که دنبال سود کردن هستند البته نه از راه درستش بلکه ازجیب این و آن این حرف ها یعنی حاشیه، حاشیه ف ا ر ک س و این سایت وزین همان جایی است که شما پولتان را ازش در می آورید.
January 9th, 2014, 18:11 | #7 |
Senior Member
|
2
من میگم بورس ایران! جایی که بتونیم قانونی کار کنیم و ... هزار تا فروم دیگه برای بورس ایران هست! اما من گفتم چرا اینجا راه نیافته دوباره! جایی که خیلیا مثا خود من برای اولین بار با مفهوم بازار سرمایه باهاش آشنا شدن! اگه بخواد اینجوری باشه، پس ... |
2 تشکر کننده از aminnobakht: |
January 11th, 2014, 21:18 | #8 |
Senior Member
|
-5
با همين يه حرف پا جونش وايساد و هزار تا قافله رو لخت كرد . آخر عمري پشت دستشو داغ زدو به خودش گفت هزار تا تموم شد ، حالا ببينم ، عرضشو داري تنهايي يه قافله رو سالم برسوني مقصد ... نشد ! ...نشد ...نتونست و مشمول ذمه ی خودش شد . تقاص از اين بدتر ؟
در کوران زمستان دریافتم که در من، تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد. آخرین ويرايش توسط blue_dream_1983 در January 11th, 2014 و ساعت 21:27 دليل: غلط املایی |
January 12th, 2014, 10:59 | #9 | |
Senior Member
|
2
نقل قول:
من توی بقیه فروم ها فعالیت میکنم و بروز میشم و یاد میگیرم و یاد میدم و سرمایه هم ... |
|
3 تشکر کننده از aminnobakht: |
January 12th, 2014, 14:35 | #10 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: استرالیا
تشکر از ايشان: 13,586 بار در 2,503 پست
|
5
جواب نده چون دیگه هیچوقت به این تاپیک سر نمیزنم و پستت رو نمیبینم . بای پ.ن : سایت سالهاست تعطیله - برو عروس شو سارا - برو .
January 19th, 2014, 00:22 | #11 | |
Senior Member
|
-5
نقل قول:
شما بچه که بودید فکر کنم که زنگ در همسایه را میزدید و فرار میکردید نه؟ شما هنوز هم نگران دختران دم بخت هستید؟ واقعا جای خوشحالی داره که اینقدر انسان هستید، یه پیشنهادی هم برای خودتان داشتم بهتره که برای پدری خوب بودن برای دخترتان دست از آی بی گری بردارید.
در کوران زمستان دریافتم که در من، تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد. آخرین ويرايش توسط blue_dream_1983 در January 19th, 2014 و ساعت 00:26 |
|
January 22nd, 2014, 20:44 | #12 |
Member
تاريخ عضويت: May 2005
تشکر از ايشان: 315 بار در 108 پست
|
4
|
2 تشکر کننده از ahmad_ahmad: |
January 30th, 2014, 23:21 | #13 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Mar 2011