September 9th, 2004, 18:40 | #1 |
Senior Member
|
0
|
September 9th, 2004, 20:39 | #2 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
مرسي اقا همايون. پشيمون شدم كه نرفتم. واجب شد برم. ممنون از زحمتي كه كشيدي. اگر ميتوني اون ۱۰ صفحه رو اسكن كني بده من آپلود كنم رو هاست سايت بزاريم همه استفاده كنن. بازم ممنون.
September 9th, 2004, 22:53 | #3 |
Junior Member
تاريخ عضويت: Apr 2004
تشکر از ايشان: 4 بار در 4 پست
|
0
البته من هم از دوستان درسايت تالار بورس چيزي بيشتر از اين نشنيدم وظاهرا نظر كليه بازديد كنندگان همينه كه شما فرموديد درخصوص شركت راهبرد ودوستي كه درخصوص مباحث تكنيكال صحبتهايي انجام دادند گمان ميكنم كه آقاي مقدم بودند و درظاهر يك نرم افزار تكنيكال توسط اين كارگزاري نوشته شده واز آنجاپي كه كارگزاري جماعت طبق قانون نمي توانند از اين كارها بكنند به همين منظور هنوز موفق به اراپه اين نرم افزار به بازار نشده اند كه اميد وارم بزودي مشكل حل شود وبازار كه عملا از نبود يك نرم افزار تكنيكال دررنج است از اين مشكل خلاص شود . اما درخصوص سر بهمن ووجود اصطلاح سهامي عام بايد عرض كنم كه اصراري بربورسي بودن تمام شركتهاي عام نيست طبق قانون تجارت وجود حداقل ۵ميليون ريال سرمايه اوليه وحداقل ۵ عضو هيپت مديره شركت ميتواند بصورت سهامي عام بوجود بيايد . درهرصورت خيلي خوب خواهد بود كه ساير دوستان هم كه به نمايشگاه رفتند نظرات خودشونو در همين تايپيك بزنند تا دل ما تنبلها كمتر بسوزه :P درهر صورت من به نوبه خودم از اينكه اين تايپيك رو باز كرديد متشكرم بهروز شهداپي |
September 9th, 2004, 23:17 | #4 |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
|
0
آقا بهروز من يه سوال داشتم ميشه يه تاپيك توي بخش آموزش باز كنيد و انتظارات خود رو از يك نرم ا فزار تكنيكال بيان كنيد؟ شايد براش راه حلي بود....
September 10th, 2004, 08:43 | #5 |
Senior Member
|
0
|
Bookmarks |
برچسبها |
نمايشگاه, من, دستاورد |
|
|