June 17th, 2008, 12:46 | #1 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2007
تشکر از ايشان: 404 بار در 137 پست
|
نصب ویندوز در 5 دقیقه
0
خیلی خلاصه بگم که با استفاده از یه نرم افزار میشه یه بک آپ کامل از ویندوزمون بگیریم و هر وقت دلمون خواست در عرض 5 دقیقه کل ویندوز با تمام نرم افزارهایی که روش ریختیم را نصب کنیم اینو هم اضافه کنم که نرم افزاری که من استفاده میکنم Ghost نیست در پستهای بعدی بطور کامل توضیح خواهم داد |
June 17th, 2008, 13:44 | #2 |
Senior Member
|
0
Active@ Boot Disk 3.0.89 بعد از دریافت و نصب نرم افزار از شما یوزر و پسورد میخواد در همون پنجره گوشه سمت راست جایی برای دریافت یوزر و پسورد هست اونو میزنید که میره داخل سایتش و یه فرم هست که پر میکنید فقط ایملی که ازتون میخواد رو حتما درست وارد کنید بعد از چند دقیقه ( تا 1 ساعت ) ایمیلتونو چک کنید که براتون یوزر و پسورد رو فرستادن دوباره نرم افزار رو اجرا کنید یوزر و پسورد رو وارد کنید |
5 تشکر کننده از iraj23: |
June 17th, 2008, 13:53 | #3 |
Senior Member
|
0
من هم چند وقتیه از norton ghost استفاده می کنم خدا وکیلی این برنامه سازند های برای سازنده هاش باقیات الصالحاته منکه خیلی دعاشون می کنم
June 17th, 2008, 14:52 | #4 |
Senior Member
|
0
مطلب اصلی که میخواستم بگم اینه که امروز key maker این نرم افزار رو گیر آوردم و دیگه لازم نیست برید سایتش و فرم پر کنید |
June 17th, 2008, 15:20 | #5 |
Member
|
0
http://www.tebyan.com/index.aspx?pid...word=boot%20cd توضیحات از زبان تبیان : این برنامه یک فایل ISO می باشد که باید آن را بر روی CD رایت کنید. البته فشرده شده است و باید با استفاده از برنامه WinRAR آن را از حالت فشرده خارج کنید. CD رایت شده یک CD با قابلیت بوت می باشد که با آن می توانید حدود 182 برنامه بسیار کاربری را از طریق بوت و بدون دسترسی به ویندوز اجرا کنید. مثلا می توانید برنامه Partition Magic را اجرا کنید و خرابی پارتیشنها را درست کنید. می توانید هارد را به تناسب مارک آن با نرم افزار مناسب پارتیشن بندی کنید. می توانید با چندین نرم افزار قدرتمند فایلهای پاک شده یا اطلاعات موجود در یک درایو فرمت شده را باز گردانی کنید. چندین نرم افزار برای پشتیبان گیری از اطلاعات قرار داده شده است. در این CD دو آنتی ویروس به روز قرار دارد که می توان با اضافه کردن فایل Update جدید آنها را به روز تر کرد و با آنها از طریق داس اسکن و ویروس کشی را انجام دهید. برنامه هایی برای تست رم و سیستم و هارد قرار دارد. برنامه هایی برای بدست آوردن اطلاعات دقیق از سیستم ، برنامه هایی برای مشاهده عکس ، برنامه هایی برای مشاهده درایوهای NTFS و ... را می توانید در این CD بیابید. چندین نرم افزار برای بک آپ گیری از ویندوز وجود داره که میتونید با این سی دی در چند دقیقه این کار رو بکنید من تقریبا یک سالی هست که صفحه نصب ویندوز رو ندیدم با این که هر هفته توی پنج دقیقه ویندوز عوض میکنم
June 17th, 2008, 18:01 | #6 |
Senior Member
|
0
USB Flash Boot Disk هم ساخت که من خودم از اون استفاده میکنم بگذریم اومدم اینجا که بگم من این نرم افزار رو به 4 قسمت تقسیم کردم و امشب آپلودش میکنم تو راپید و همچنین براتون نرم افزار دانلود با ریسام Resume (فایلهای کمتر از 35 مگابایت) از راپید رو میزارم که بتونید راحت Active@ Boot Disk 3.0.89 رو دانلود کنید |
3 تشکر کننده از iraj23: |
June 18th, 2008, 12:47 | #7 |
Senior Member
|
0
1- Active_BootDisk_v3.0.89.part1.rar 2- Active_BootDisk_v3.0.89.part2.rar 3- Active_BootDisk_v3.0.89.part3.rar 4- Active_BootDisk_v3.0.89.part4.rar نگران دانلودش نباشید تو پست بعدی نرم افزار دانلود از راپیدشر رو میزارم براتون |
June 18th, 2008, 12:56 | #8 |
Senior Member
|
دانلود از سایت راپیدشر با قابلیت ریسام
0
اگه لینکش مشکل داشت از اینجا هم میتونید دانلود کنید در پست بعدی بطور کامل نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح خواهم داد فعلا برای این کار میتونید این فایل تصویری filedownloader.swf را دانلود و ببینید با تشکر از پدیدآورندش آقای محمد یامینی |
تشکر کننده از iraj23: |
June 18th, 2008, 13:03 | #9 |
Senior Member
|
طریقهی کار با نرمافزار filedownloader.net 3.02
0
در پنجرهی باز شده، روی New User کلیک کنید سپس از شما E-Mail و 2 مرتبه Password میخواد نکته: لازم نیست آدرس ایمیل شما Valid باشه، یعنی واقعاً وجود داشته باشه. همین جوری یه چیزی بزنید مثلاً [email protected] سپس بعد از تایید اون مرحله صفحهی قبلی باز میشه که همون اطلاعات وارد شدهی شما داخل اون نوشته شده Save رو بزنید و شروع به دانلود کنید. لازم به ذکر است به ازاء هر User جدیدی که ساخته خواهد شد به شما 35 مگابایت دانلود رایگان اهدا میشود. پس در نتیجه شما قادر نخواهید بود فایلهای بالای 35 مگابایت را دانلود کنید. همین هم غنیمتی است. در صورت خریداری اکانتهای این سایت شما میتوانید 75 گیگابایت در ماه دانلود داشته باشید. این نوع اکانت از نوع ماهیانه میباشد. اکانت حجمی هم به ازاء هر 1 گیگابایت نیم دلار یا 50 سنت باید بپردازید. سایتهایی که برنامه قادر به دانلود فایل از آنها میباشد به شرح زیر است. Rapidshare.com - Rapidshare.de - Megaupload.com - Depositfiles.com - Megarotic.com در صورت خرید اکانت از این سایت، این برنامه میتونه بیشتر به درد کسانی بخوره که دانلودهای منظمی ندارند چون به صورت حجمی هم سرویس دهی میکنه ولی خود سایت Rapidshare این امکان رو نداره. لازم به ذکر است این برنامه برای ساختن اکانت رایگان جدید، IP شما را چک خواهد کرد و در صورت تکرار درخواست با یک IP برای 2 بار، اجازهی ساختن اکانت جدید داده نحواهد شد.پس این برنامه بیشتر به درد کسانی میخوره که ADSL با IP از نوع داینامیک دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت این شرکت مراجعه نمایید. منبع : takdownload.ir |
3 تشکر کننده از iraj23: |
June 18th, 2008, 14:39 | #10 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
|
0
ویندوز نصب کن یه چندتا نرم افزار نصب کن دنبال کرکش بگرد یرای آپدیت کردن نرم افزارها این در اون در بزن لینک گیر بیار نصب کن تروجان گرفتم ویروس یاب نصب کن و ...... بعد ویندوز کند شده هی کرش میکنه فرمت کن حالا از اول عجب چرخه ای گیر کرده بودم خوب شد آزاد شدم امیدوارم شما هم زود مسیر آزادی رو پیدا کنید و از این چرخه اعصاب خورد کن خارج بشین
June 18th, 2008, 15:49 | #11 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
محل سكونت: ایران
تشکر از ايشان: 2,394 بار در 824 پست
|
0
نقل قول:
شما چه مدت هست که از دست ویندوز آزاد شدید و آیا سیستم عامل شما ایران رو ساپورت میکنه یا نه
June 18th, 2008, 15:59 | #12 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 506 بار در 129 پست
|
0
نقل قول:
منظورتون از ساپورت رو متوجه نمیشه اگر منظورتون فارسی نویسیه که مشکلی وجود نداره اگر آپگریده که بازم مشکلی نیست اگر منظورتون لایسنس و از این چیزهاست که اینها اصلا وجود نداره اینجا و سی دی ها و دی وی دیهای ارجینال مجانی براتون ارسال میشه و پکیجها از رو نت دانلود میشن
June 19th, 2008, 00:40 | #13 |
Senior Member
|
راهنماي Norton Ghost
June 19th, 2008, 01:11 | #14 |
Member
تاريخ عضويت: May 2008
تشکر از ايشان: 567 بار در 123 پست
|
0
مشتاقانه منتظریم کار با این نرم افزار رو یاد بگیریم
June 19th, 2008, 01:32 | #15 |