January 11th, 2008, 20:15 | #1 |
Senior Member
|
عاشقان مامبو (mambo) بیان تو
0
در این انجمن ممکنه باشند کسانی که با مدیریت محتوایی مامبو(mambo) آشنایی داشته باشند گفتم تاپیکی بزنم تا اولا متخصصین این مدیریت محتوایی شناسایی بشند و ثانیا تبادل تجربیات صورت بگیره پس اگر هستند کسانی که با مدیریت محتوایی مامبو آشنایی دارند خودشونو معرفی کنند در پست بعدی مختصری در مورد مامبو خواهم نگاشت پ ن : از مدیرت بخش حامد خان خواهشمندم در صورتیکه تاپیک با استقبال مواجه نشد ترتیب اثر داده نشد نسبت به حذف آن اقدام کنند |
3 تشکر کننده از Alifar: |
January 11th, 2008, 20:24 | #2 |
Senior Member
|
0
با داشتن مامبو دیگر لازم نیست هزینه ای برای طراحی سایت بپردازید کافیست مختصری به مامبو اشنایی داشته باشید باقی کارها ردیف خواهد شد مختصری در مورد مامبو: در گذشته اي نه چندان دور براي در اختيار داشتن يك وب سايت بايد مشقت زيادي را تحمل ميكرديد، ولي امروزه با در اختيار داشتن برنامه هاي مديريت محتواي وب داشتن وب سايت تقريبا به هيچ تخصص ويژه اي نياز ندارد. يكي از بهترين نرم افزارهاي مديريت محتواي وب ؛ مامبو است. اگر شما علاقمند هستيد يك وب سايت داشته باشيد ولي از مسايل فني و پيچيده سر در نمي آوريد ، فقط به يك چيز نيازمند هستيد: مامبو! با مامبو بدون دانستن HTML يا XML يا هر چيز ديگر ؛ فقط متن خود را تايپ كنيد ، عكس را قرار دهيد و روي دكمه ذخيره كليك كنيد! حالا شما يك وب سايت داريد و ميتوانيد با رابط كاربري تحت وب مامبو آن را مديريت كنيد." |
January 11th, 2008, 20:30 | #3 | |
Member
تاريخ عضويت: Feb 2006
تشکر از ايشان: 34 بار در 13 پست
|
0
نقل قول:
سلام منم هستم جزو علاقه مندان به مامبو و میتونم بگم غیر از قدرتش بسیار هم userfriendly هم هست من چندین سایت هم باهاش کار کردم اگه خدمتی هم بود در خدمتم ارسلان |
|
2 تشکر کننده از avm: |
January 11th, 2008, 20:38 | #4 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Dec 2007
تشکر از ايشان: 3,008 بار در 660 پست
|
January 11th, 2008, 20:49 | #5 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
سوالاتی داشتم : در قدم اول من با این مشکل مواجهم که میخوام بالای سایت رو دو قسمت کنم و برای یک قسمت مازور آخرین اخبار سایت و قسمت دوم رو مازور آخرین ارسالهای انجمن قرار بدم دوم اینکه وقتی مازور آخرین اخبار سایت رو کپی میکنم چیکار کنم که به جای آخرین اخبار آخرین ارسالهای انجمن رو نشون ده؟ پ ن : به قول معروف :سلام گرگ بی طمع نیست! خیال میکنید مفتی تاپیک زدم آخرین ويرايش توسط Alifar در January 11th, 2008 و ساعت 20:51 |
|
January 11th, 2008, 21:03 | #6 |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2005
تشکر از ايشان: 1,427 بار در 500 پست
|
0
شرمنده فکر کردم درباره رقص مامبو ( )صحبت می کنید. شرمنده بازم پ.ن:نمی دونم یه چند وقته چرا هی اشتباهی وارد تاپیکها می شم.
January 11th, 2008, 21:38 | #7 | |
Senior Member
|
0
نقل قول:
شاید هم سرمست از پیپهای طلایی امروز باشید که گرفتید ! که به فکر پایکوبی و رقص مامبویی افتادین؟! پ ن : ما مخلصیم بدل نگیرینها |
|
January 11th, 2008, 21:48 | #8 | |
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2005
تشکر از ايشان: 1,427 بار در 500 پست
|
0
نقل قول:
ولی یک نکته و اونم اینه که من هر پوزیشنی که می گیرم رو در تاپیک خودم ثبت می کنم و اگه دیده باشید من امروز پوزیشنی نداشتم.(شاید علت اینم که من کم پوزیشن می گیرم این باشه که سیگنالهایی که زیر 100 پیپ تارگت داشته باشند رو معمولا نمی گیرم) اون پست قبلی فقط وفقط برای مزاح بود تا انبساط خاطر دوستان فراهم بشه. با تشکر ارادتمند شما
Bookmarks |
برچسبها |
mambo, مامبو, بیان, تو, عاشقان |
|
|