![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: Solar System
تشکر از ايشان: 763 بار در 280 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 0
نقل قول:
پائین ِ متاتریدر، گزینه ی Account History رو انتخاب کنید، راست کلیک کنید و گزینه ی Save as Detailed Report رو انتخاب کنید، در پنجره ی باز شده آدرس مورد نظرتون رو بهش بدید و در نهایت گزینه ی Save رو بزنید. تصاویر زیر هم میتونه کمکتون کنه. امیدوارم متوجه شده باشید. استیتمنت ِ ذخیره شده با برنامه های Mozila Firefox ، Internet Explorer ، Word ، Excel ، ... قابل دیدنه. ![]() ![]() آخرین ويرايش توسط mohammad3m در November 6th, 2008 و ساعت 16:31 |
|
![]() |
تشکر کننده از mohammad3m: |
![]() |
![]() |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
![]() |
0
|
![]() |
8 تشکر کننده از Reza: |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
من یه هفته نبودم ببین چه خبر شده اینجا... من این هفته نتونستم ترید کنم ولی قول می دم هفته دیگه خواب راحت رو از نفرات برتر بگیرم. راستش درگیر مراسم و خرید و از این جور حرفهام.. ![]() به امید موفقیت همه.... |
![]() |
3 تشکر کننده از mdavodi: |
![]() |
![]() |
Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: isfahan
تشکر از ايشان: 78 بار در 37 پست
![]() ![]() |
0
سئوالم اینه یعنی این افرادی مه 1200$ سود تو 1معامله داشتند در آن لحظه 4000$ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 58 بار در 26 پست
![]() |
0
توضيح نوشتاري هم كافي بود. حالا سوالم اينه كه نمودار تصويري به چه معناس، چون هر كي سود كرده، نموداري شبيه اين داره، اما اعداد كنار اون حتما ً معني و مفهومي دارن، همينطور اعداد پايين نمودار كه من تقريبا ً از اونا بي اطلاعم. مثلا ً درادان ِ من خوبه يا بد؟ و اگه اوناي ديگه رو، مهم هاش رو توضيح بدين ممنون مي شم.... I know the rules, but break some, no other choice! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 945 بار در 235 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نقل قول:
رسيدن به خير ![]() ![]() زياد نگران نباش (اين هفته تا فردا من هم مشكلات شما را بعلاوه مهمان بازي دارم ![]() ![]() ببينيم هفته آينده چكار ميكني ![]() موفق باشي
صبر در بهترين نقطه ورود يكي از عوامل موفقيت. ![]() آخرین ويرايش توسط mbinazir در November 6th, 2008 و ساعت 20:07 |
|
![]() |
تشکر کننده از mbinazir: |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
![]() چون مثل اینکه اول ها همشون تا الان کال شدن. ![]() دعا کنید من مثل اونا نشم. ![]()
![]() |
|
مدیر ارشد
تاريخ عضويت: Jan 2006
تشکر از ايشان: 12,833 بار در 2,939 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نقل قول:
با توجه به توضيحات آقا رضا فكر مي كنم اينها صرفاً برخي ركوردهايي هستند كه در طول مسابقه اتفاق افتاده و ارتباطي به نتايج نهايي ندارد . مسلماً نتيجه ي نهايي با توجه به قوانين مشخص مي شود . موفق باشيد |
|
![]() |
5 تشکر کننده از Mohsen: |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 945 بار در 235 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نقل قول:
![]() انشالله كه تا آخر باقي باشيد و يه نتيجه خوب هم بگيريد ![]() موفق باشيد
تشکر کننده از mbinazir: |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
0
نقل قول:
راستش امروز یه 6 تا پوزیشن گرفتم که کلا 159 پیپ مثبت گرفتم. یعنی 199$ ![]() ![]() ایشالله همه بروبچ ایرونی تو معاملاتشون موفق باشن. ![]() ![]() ![]() اونوقت وال استریت رو تعطیل می کنیم میاریم همین دورو برا. ![]() ![]() |
|
![]() |
6 تشکر کننده از mdavodi: |
![]() |
![]() |
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2008
تشکر از ايشان: 223 بار در 88 پست
![]() ![]() |
0
آخرین ويرايش توسط saeedhasani در November 6th, 2008 و ساعت 23:47 |
![]() |
تشکر کننده از saeedhasani: |
![]() |
![]() |
||
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Feb 2004
تشکر از ايشان: 10,983 بار در 1,010 پست
![]() |
0
نقل قول:
لطفا بند مربوطه را دوباره مطالعه فرمائید: نقل قول:
موفق باشید |
||
![]() |
4 تشکر کننده از Reza: |
![]() |
![]() |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2008
تشکر از ايشان: 231 بار در 104 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
من به یک مشکل برخوردم با نام کاربری و رمزی که برایم ارسال شده نمی تونم به MW کانکت بشم مدیران می تونند یک بررسی بکنند؟ با تشکر |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
پايان کار هفته دوم
0
![]()
![]() |
![]() |
Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از ايشان: 58 بار در 26 پست
![]() |
0
از اينكه جواب باقي ِ سوالامم دادين خيلي ممنونم ![]() اما يه سوال ديگه هم داشتم كه ديگه اونو نمي پرسم، چون هيشكي اينجا فكر نمي كنه يه خانم بتونه جزِ نفرات اول بشه، (شاهنامه آخرش خوشه!!! ![]() ![]() ![]() اصلا ً بذار سوالمو بپرسم... مي خواستم ببينم معاملاتي كه با ضرر بسته مي شن، در واقع ضرر - كه ممكنه زياد هم باشه- تاثيرش چيه؟ اگه تاثير منفي داره، مثلا ً اگه اون معامله بسته نشه و تا آخر مسابقه كه مي گن خودشون مي بندن باز بمونه، باز هم همون اثر رو داره؟ فكر نمي كنم! چون اين ديگه دست ِ ما نبوده كه بگن طرف اينقدر ضرر داده... شايد طرف منتظر بوده معامله اش بره تو سود... در واقع اين سوال رو براي اين پرسيدم كه معني درادان رو متوجه نشدم، و همينطور زيان شناور رو... كه آيا منظور اين بوده كه معامله آدم اول بره تو ضرر و بعد سودده بشه خوبه يا بد؟ ![]() ممنون مي شم به اين سوالم جواب بدين... |
![]() |
تشکر کننده از pari.ebrahimi: |
![]() |
Bookmarks |
برچسبها |
کاربران, مسابقه, دمو, سایت, سرمایه |
|
|
![]() |
||||
موضوع | آغازگر موضوع | انجمن | پاسخ | آخرین ارسال |
نقش استقراض در سوداوری شرکت ها | Homitrade | بورس تهران | 3 | September 12th, 2004 10:31 |
اهميت افشاي سياست تقسيم سود | Homitrade | بورس تهران | 2 | August 21st, 2004 10:23 |