![]() |
![]() |
![]() |
مدیر ارشد
تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 12,833 بار در 2,939 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 0
بالاخره از بعد از كلي جستجو و تلاش تونستم يك خط پر سرعت اينترنت براي دانلود پيدا كنم اما حالا مشكلات جديدي (كه ظاهراً تموم شدني هم نيست) پيش اومده ![]() بيشتر فايلهايي كه براي دانلود پيدا كرده ام روي سايت http://rapidshare.de قرار دارند و اين سايت هم براي دانلود محدوديتهاي زيادي داره مخصوصاً براي كساني كه بصورن رايگان استفاده مي كنند . از جمله اينكه نمي توان بصورت هم زمان چند فايل رو با هم دانلود كرد و حتماً بايد يكي تموم بشه و بعد براي بعدي اقدام كنيم و از اين بد تر محدوديت حجم دانلود بصورت پشت سرهم است كه شديداً كار رو عقب مي اندازد . ![]() جستجوي من براي پيدا كردن premium-account بي نتيجه بوده و مشكلات همچنان وجود دارد . اگر كسي از دوستان در اين خصوص راه حلي دارد ممنون مي شوم كه راهنمايي بفرمايد ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
تاريخ عضويت: Sep 2004
تشکر از ايشان: 250 بار در 117 پست
![]() ![]() |
0
البته من فقط امضاشو دیدم که در مورد همین رپید شیر اکانت میده نوشته ::: فروش اکانت PREMIUM یک ماهه سایت Rapidshare.de به قیمت 10 هزار تومان --> Tehranshahr [at] Gmail.com [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
vorlegen.com,offtool.com,premworld.com, آخرین ويرايش توسط mustafa-hf در July 10th, 2006 و ساعت 02:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
مدیر ارشد
0
![]() اما ايشون داره كمي گرون فروشي هم مي كنه . ليست زير مربوط به قيمتهاي خود سايته كه اگر بخواهيم اشتراك خريداري كنيم طبق اين تعرفه بايستي پرداخت صورت گيرد : ![]() ترجيحاً دنبال يك روش رايگان هستيم چون اينگونه هزينه ها با شرايط ما هماهنگي نداره . خط پرسرعت ما در بهترين شرايط مگه چقدر سرعت داره ؟!! اينجوري بايد اشتراك اقلاً يك ساله بگيريم ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
Rapidshare
0
موفق باشی طلوع
![]() |
![]() |
Senior Member
|
Rapidshare
0
RapidUp 1.2.1c RapGet v1.11 IP Switch Pro Renew IP Premium Grabber v1.0 اینها توی یک مجموعه نرم افزار هستند که میتونی از اینجا دانلود کنی: [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] موفق باشی
![]() |
![]() |
|
مدیر ارشد
0
نقل قول:
![]() پاك كردن كوكي ها رو قبلاً امتحان كرده بودم و بي فايده است (حتي يك بار هم زمان شد با نصب ويندوز جديد كه آنهم تاثير نكرد ) چون بعداً متوجه شدم كه تقريباً تمام خطوط پرسرعت ما (مخصوصاً ADSL ها ) داراي پهناي باند Share بوده و از IP هاي استاتيك هم استفاده مي كنند كه جداً احمقانه است ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
مدیر ارشد
0
نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2006
تشکر از ايشان: 478 بار در 154 پست
![]() ![]() ![]() |
0
![]() یه PMبرای من بفرست ![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
![]() |
![]() |
Senior Member
تاريخ عضويت: Apr 2006
تشکر از ايشان: 478 بار در 154 پست
![]() ![]() ![]() |
0
اینم لینکش:[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] Relentless Spyder هم خوبه اما لینک به غیر از رپید و مگا ازش ندارم ... رپید :[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] مگا :[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
![]() |
![]() |
مدیر ارشد
0
مهران جان خیلی لطف کردی تک تک موارد رو دقیقاً چک می کنم و نتیجه رو اینجا میذارم . فعلاً برنامه ای رو که طلوع عزیز لطف کردند و قرار دادند گرفته ام و داردم سعی می کنم ازش استفاده کنم ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
0
![]() |
![]() |
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2004
تشکر از ايشان: 213 بار در 109 پست
![]() |
0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
مدیر سایت
تاريخ عضويت: Mar 2004
محل سكونت: Tehran
تشکر از ايشان: 1,510 بار در 578 پست
![]() |
0
از گوگل چه چیزی بهتر برای جستجو: اسم آلبوم(هر خواننده ای که خواستید) + rapidshare رو در گوگل سرچ کنید ![]() تقریبا هر چی بخواهید هست. |
![]() |
![]() |
تشکر کننده از yaser_rashidi: |
![]() |
![]() |
|
مدیر ارشد
0
نقل قول:
با برنامه ی جناب قدس که نتونستم کار کنم چون به محض Run شدن باعث هنگ کردن سیستم میشد (احتمالاً به خاطر فایروال من باشه چون با چند برنامه ی دیگه هم همین مشکل رو داشتم) ![]() قبلاً هم شنیده بودم که میشه مستقیماً در گوگل سرچ کرده و از داخل RapidShare چیزهایی رو پیدا کرد اما فکر کنم توضیحی که در بالا دادید کافی نباشه . میشه یه مثال بزنید که دقیقاً چه چیزی رو باید تایپ کنید تا گوگل سرچی مثلاً مطابق خواسته ی زیر رو انجام بده : 1 . فایلهای با فرمت pdf و rar و zip را جستجو کند 2 . سایت RapidShare و یا MegaUpload رو بگرده 3 . از لغات کلیدی technical و gann استفاده کنه فکر کنم اگه بشه این مثال رو انجام داد ، مشکل سرچ حل میشه چون سعی کردم جوری باشه همه ی خواسته ها توش باشه ![]() ممنون |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
برچسبها |
rapidshare, رپیدشیر |
|
|
![]() |
||||
موضوع | آغازگر موضوع | انجمن | پاسخ | آخرین ارسال |
کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار | hossein shariat | کامپیوتر و اینترنت | 2756 | September 4th, 2009 14:00 |